Pengikut

Nuffnang

Rabu, 19 September 2012

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


Bibik oh Bibik...dimana kamu .....

Posted: 19 Sep 2012 01:23 AM PDT

 
 
Genap 3 minggu Bibik aku balik ke Indonesia....Balik terus deh.... so sekarang ni aku BIBIKLESS..hahahaaa..... so genap 3 minggu jugaklah aku duduk di rumah mak...berulang setiap hari ke Melaka....  Since Baby HAsif takada siapanyang boleh jaga , itu yang phening mak nyah.....
 
Yang agent aku pulak masuk minggu lepas dah 5 kali aku dijanji palsu...sungguh janji tak ditepati...... kata nak masuk orang ganti, nak masuk dah...nak masuk dah...tapi x masuk2... janji pagi bawak ketegahri ..bawak ke malam .Sudahnya sampai ke subuh tak sampai-sampai.... Duit dah bayau, adoshhhhh...)



(jangan la call, sebab aku amik ni pun dari cik Google...)
 
 
Aku memang tak dapat nak memenuhi banyak jemputan time raya hari tu, gara-gara takde masa.....
 
oklah ..aku nak blah dah dari ofis kawan aku ni haaa...menunggu dia habis meeting...now time aku pulak nak meeting dengan dia....ok nanti aku sambung balik haaa....
 
 
 

 
 
 


0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian