Jumaat, 11 November 2011

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


MAJLIS PERASMIAN EXPO KARNIVAL BERSAMA RAKYAT

Posted: 10 Nov 2011 06:15 PM PST

Untuk makluman kepada Ahli - Ahli Jawatankuasa Puteri UMNO Bahagian Cheras dan Ketua - Ketua Puteri UMNO Cawangan, Biro Hal Ehwal Pengguna UMNO Bahagian Cheras akan mengadakan EXPO KARNIVAL BERSAMA RAKYAT bertempat di PPR Laksamana, Jalan Peel, Cheras pada hari Sabtu, 12hb November 2011 bersamaan 16 Zulhijjah 1432.

Pelbagai aturcara dan aktiviti telah di rangka oleh Biro Hal Ehwal Pengguna UMNO Bahagian Cheras dalam mendekati rakyat jelata terutama penduduk - penduduk di PPR Laksamana. Bermula dengan acara Senamrobik pada awal pagi , serta Sukaneka Keluarga dan terdapat pelbagai Pameran dan Jualan di Karnival Bersama Rakyat yang mendapat kerjasama dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan.


Acara kemuncak adalah Perasmian Expo Karnival Bersama Rakyat yang akan di rasmikan oleh Yang Berhormat Datuk Haji Ahmad bin Haji Maslan, Ketua Penerangan UMNO Malaysia merangkap Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri, pada jam 8.00 malam di PPR Laksamana, Jalan Peel, Cheras.


Semua ahli - ahli Puteri UMNO Bahagian Cheras adalah di jemput dan memakai pakaian yang melambangkan Puteri UMNO (baju warna pink) serta dapat bersama - sama memeriahkan Expo Karnival Bersama Rakyat esok.


Tiada ulasan:

Pengikut