Isnin, 11 Mac 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PANAS: PENGAKUAN AZLAN MENGENAI........?????

Posted: 10 Mar 2013 11:56 PM PDT


MEMANG DAH DIJANGKA..KENYATAAN YANG DIBUAT OLEH BAPA SAIFUL TEMPOH HARI MERUPAKAN KENYATAAN YANG ADA AGENDA TERSENDIRI.DEMI RM,SANGGUP GADAIKAN MARUAH ANAK SENDIRI DARIPADA MEMPERTAHANKANNYA.
HARI INI..SATU SIDANG AKHBAR TELAH DIADAKAN DI PEJABAT PKR PUSAT DIMANA IANYA TELAH DIHADIRI OLEH ABDULLAH SANI,KHALID SAMAD DAN SAIFUDIN NASUTION DAN ADALAH KIRA-KIRA 30 ORANG YANG MEMENUHKAN PEJABAT ITU..
SIDANG AKHBAR HARI INI HANYA TERTUMPU KEPADA PENYERTAAN AZLAN LAZIM (bapa SAIFUL) KE DALAM PARTI PKR.
JELAS BUKAN.."GAME"YANG DIMAINKAN OLEH AZLAN DAN ANUAR..ELOKLAH TU..SAMA-SAMA BERMASALAH..
DALAM SIDANG AKHBAR TERSEBUT,AZLAN BERKATA,BELIAU TELAH MENYOKONG PARTI PKR SEJAK TAHUN 1998 LAGI DAN PADA KETIKA ITU HANYA PENYOKONG TAHAP KELAS BAWAHAN SAHAJA..DAN BILA DIAJUKAN SOALAN KENAPA BELIAU SERTAI PKR,JAWAPAN BODOH DAN BANGANG TELAH DIBERIKAN...NAK TAU..NI DIA JAWAPAN BELIAU "KERANA DASAR KEBEBASAN".NAK TERGELAK AKU DIBUATNYA..KEBEBASAN DARI SEGI APA TU AZLAN?KEBEBASAN DEPAN DAN BELAKANG KE?KEBEBASAN UNTUK MENJUAL MARUAH ANAK SENDIRI KE AZLAN?KEBEBASAN SEHUNGGA SANGGUP NAK MENJUAL ISTERI KE AZLAN?KALAU BEGITULAH MAKSUD KEBEBASAN YANG KAU BERIKAN,AKU RASA..LEBIH BAIKLAH KAU TONGGENG DAN BIARKAN ANUAR MEMASUKKAN KEBEBASAN KAT BELAKANG KAU!
SEWAKTU SIDANG AKHBAR INI DIADAKAN,BELIAU JUGA TURUT BERKATA BAHAWA BELIAU TIDAK AKAN BERSUMPAH,INI KERANA BELIAU KATA SUMPAH ADALAH SATU PERKARA YANG BIASA..ERMM..TAKUT DIMAKAN SUMPAH..KAN SENANG JAWAPAN TU..TAK PAYAH NAK CONER-CONERLAH AZLAN.BERANI KERANA BENAR..
MUNGKIN KAU TAK SEDARI KUASA ALLAH TU LEBIH DARIPADA SEGALANYA..WANG RM 1 JUTA YANG KAU PEROLEHI TU PUNNNN TAKKAN BERTAMBAH..SEKARANG BAGI KAU..LANGIT MASIH DI ATAS..SATU HARI LANGIT TU AKAN JATUH JUGA KE BAWAH.
BILA DISENTUH TENTANG HUBUNGAN AZLAN DENGAN ANAKNYA,BELIAU BERKATA BAHAWA HUBUNGAN MEREKA AMAT BAIK SEKALI..HEHEHE..BAIKLAH TU..PTHUIIIII!
JANGAN AZLAN..JANGAN..BAWA-BAWAKLAH BERTAUBAT!UMUR KAU PUN TAK TAU PANJANG KE PENDEK...

Tiada ulasan:

Pengikut