Jumaat, 14 Disember 2012

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PANAS! BANTUAN KEPADA IBU TUNGGAL,HANYA UNTUK AHLI PKR SAHAJA...INILAH NEGERI KEBAJIKAN KHALID and ANUAR

Posted: 14 Dec 2012 12:12 AM PST

2 PEMUSNAH KERAJAAN NEGERI SELANGOR

ERMM..MASIH TAK ABIS-ABIS LAGI ISU KAT SELANGOR DARUL EHSAN NI DI BAWAH PEMERENTIHAN AL-KHALID BERSAMA PENASIHAT EKONOMINYA AL-JUBURI..KORANG INGAT TAK,BAHAWA 3000 ORANG IBU-IBU TUNGGAL KAT SELANGOR NI PERNAH BUAT PROTES TENTANG MANIFESTO PARTI KENCING RAKYAT...
KESIAN..DAHLAH IBU TUNGGAL DAN ADA DIANTARANYA TAKDE PUNCA PENDAPATAN,KENA KENCING LAGI PULAK TU.ERMMM..DALAM SIDANG MEDIANYA,AL-KHALID NI MENEGASKAN BAHAWA IBU TUNGGAL TU KENA BUKTIKAN BAHAWA DIA UNDI PAKATAN RAKYAT...PERGHHH..KATA NEGERI BERKEBAJIKAN,TAKKAN KAT IBU TUNGGAL PUN KORANG NAK KIRA PARTI..SETIAP JUMAAT DOA NEGERI BERKEBAJIKAN..TAPI KORANG NI JENIS APA PUN AKU TAK TAU!

NAK TANYA SIKIT KAT PENTADBIRAN ATAS KERAJAAN SELANGOR NI,APA-APA PERATURAN atau ENAKMEN YANG DILULUSKAN DALAM SIDANG DUN SELANGOR APPLIES KEPADA ORANG PR SAHAJA KE?DIMANAKAH TERLETAKNYA SLOGAN NEGERI BERKEBAJIKAN YANG KORANG CANANG SANA-SINI?
SEMALAM JUGA DALAM  UCAPAN BELIAU SEWAKTU MERASMIKAN AGROFEST,YANG DIHADIRI KIRA-KIRA 800..HEHEHE..ULANG BALIK 800 ORANG AJE YANG MANA MEREKA TERPAKSA HADIRKAN DIRI..BELIAU MEMPERUNTUKKAN  DANA YANG TINGGI UNTUK BIDANG PERTANIAN KERANA RAMAI PETANI DAH MAJU DAN BERJAYA..ADUHAII...SELAMA INI PUN PARA PETANI DAPAT GAK DANA DAN KEMUDAHAN DARIPADA KERAJAAN..HEHEHE.MALAH LEBIH HEBAT LAGI..
BELIAU JUGA BERAZAM NAK ADAKAN AGROFEST NI LEBIH MELUAS LAGI DENGAN MENJEMPUT ASEAN UNTUK SERTAINYA DAN ANGGARKAN TUMPUAN KIRA-KIRA 500 RIBU ORANG..WOOOOWWW..KALAHKAN MAHA KE..AKU RASA BAIK,SIMPAN AJE HASRAT KO TU,NAK KUMPULKAN 1000 ORANG PUN PAYAH..PAS TU AKU NAK TANYA LAGILAH YANG KO NI TOKSAHLAH JANJI MACAM-MACAM..DAH MUAK!
YAAKOB SAPARI PULA BERTAMBAH KEMBANG IDUNGNYA BILA DIPUJI OLEH AL-KHALID NI..HAHAA..SELALU TURUN PADANG?
SAPA YANG SERING TURUN PADANG?

KESIMPULANNYALAHKAN,BAIK DARI SEMUA SEGI SERTA JANJI,SEMUA YANG DILAFAZKAN OLEH PAKATAN RAKYAT ADALAH TIPU SEMATA-MATA..
TAK USAHLAH PERCAYA..


GEMPAR! BN/UMNO KUALA LANGAT KUAT BERI RASUAH....

Posted: 13 Dec 2012 06:51 PM PST
MEMANG CUACA SEKARANG INI TIDAK MENENTU..NAMUN KITA JANGAN JANGKA IANYA AKAN BERLANJUTAN..ADAKALA CUACA BAIK DAN ADAKALA KURANG BAIK HINGGA MENYEBABKAN BERLAKUNYA MUSIBAH.
INILAH JUGA YANG BERLAKU DALAM DUNIA PKR..MENGATA UMNO/BN MENGAMALKAN RASUAH DAN SAMSENG!NAMUN BAK KATA PEPATAH LAMA "PAKU DULANG,PAKU SERPIH"..HAHAHA..
LIHAT BETAPA MUDAHNYA MEREKA MENGUASAI ORANG LAIN HANYA DENGAN WANG!DEMI KEPENTINGAN POKET SENDIRI.PEMIMPIN ATASAN MEREKA BERKATA.."KITA AKAN HAPUSSSSSKAN RASUAH BILA KITA PERINTAH"NAMUN HAKIKATNYA SEBELEUM PERINTAH DAH PANDAI MENGE"POW" SERTA MEMBERI RASUAH..
KITA LIHAT SAHAJA KES KEMATIAN MENDIANG TEOH BENG HOCK JUGA DISEBABKAN SIASATAN BERKAITAN AMALAN RASUAH BOSS DIA..
JADI..SAPA KATA PARTI PKR NI BERSIH DAN TAK AMALKAN RASUAH!
TAK KETINGGALAN JUGA PR DI KUALA LANGAT NI,MASIH DIBELENGGU DENGAN MASALAH TUDUHAN RASUAH dan SALAH GUNA KUASA DAN MEREKA NI PUN SEBENARNYA TAK SEBERSIH MANA PUN..LAGI TERUK ASYIK NAK BEREBUT KAWASAN,SAMPAI ADA "KEM" SENDIRI WOO,ANTARA ABDULLAH SANI DENGAN DAVID CHONG GARA-GARA GILAKAN KUASA.AKIBATNYA,RAKYAT MENDERITA..
JADI..KESIMPULANNYA,TOLAK PAKATAN KEMBALI KE BN.

Latheefa Koya Bertindak Agresif Terhadap Pegawai JPN Yang Bertugas

Posted: 13 Dec 2012 02:42 PM PST

BIADAP!KALAU KAU KATA KAU WARGANEGARA,MANA PERGINYA BUDI BAHASA KAU!DENGAN BANGSA SENDIRI PULAK TU!AMBOI..KALAU DENGAN KAFIR BUKAN MAIN LAGI KAU PUNYA BAHASA..
INILAH ORANG-ORANG FUCKATAN!

Tiada ulasan:

Pengikut