Pengikut

Nuffnang

Isnin, 29 Oktober 2012

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


dipiSAH! PKR dan DAP tolak PAS!

Posted: 29 Oct 2012 03:50 AM PDT


Belum lagi berkuasa terang-terang mereka dah tolak PAS.. nampak beno mereka dah tak sehaluan lagi dah.. 
Aku rasa elok pun PAS tinggalkan mereka..









Team PUcTD

Pelancaran logo baru PKR di kuala langat.. sempena kedatangan kali kedua bang nuar

Posted: 28 Oct 2012 07:11 PM PDT

Apa lagilah nak ditipu...
LOGO BARU
Setelah KEGAGALAN mendapat sokongan daripada rakyat Kuala Langat sempena kempen jelajah Negeri Selangor minggu lalu.. (rujuk ; http://pemudatelokdatok.blogspot.com/2012/10/hujan-lebat-iringi-konvoi-jelajah.html?m=1) kini abang Nuar and the geng sekali lagi nak datang.. dilokasi berbeza.Hehehe.. cubaan kedua untuk menabur fitnah dan menabur janji palsu. Tapi yang aku dengarlah kan.. kali ni mereka akan lancarkan logo baru untuk Fuckatan rakyat.. hehehe..
Daripada korang datang dengar pembohongan yang akan dicanang oleh puak ni baik korang bawa family g shopping kat Giant yang baru bukak tu. Ada gak faedahnya.. 




Team PUcTD

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian