Isnin, 6 Ogos 2012

Puteri Bahagian Segambut

Puteri Bahagian Segambut


ALERT!!!!!! Jentera BN WP Wajib Tengok dan Cam Muka Penyangak PR Ni #BN4WP

Posted: 06 Aug 2012 02:30 AM PDT

Azizul Bin Mamat
Siapa budak ni ?
Apa masalah dia dengan Jentera Barisan Nasional Wilayah Persekutuan?
Apahal dia plak jadi headline blog REZQEEN HILL?

Ada cerita di sebaliknya.
Jom lihat di bawah ni.
"..seromok aku dapat potong bena (banner) dan bendera BN nie.. sesuatu perasaan yg tak dapat digambarkan..dan ruju pada yg pakar potong benar puak munafik dpt pahala kena lak bulan ramadhan lagi berganda2 pahalanya.."
Alhamdulillah, akhirnya.

Teka teki siapakah dalang di sebalik TUKANG POTONG banner di sekitar Wilayah Persekutuan ni sudah terjawab dan inilah salah seorang mahkluknya bernama Azizul Bin Mamat.

Kepada semua Jentera Pemuda UMNO dan Komponen Parti BN di WP, wajib perhatikan makhluk jahanam yang sakit hati melihat banner dan sepanduk-sepanduk UMNO.

Saya tidak mahu memberi cadangan kepada jentera-jentera BN di WP tapi kalian sudah tahu apa yang perlu dilakukan terhadap makhluk ni.

Azizul (dua dari kanan)

So selepas ni setiap langkah malaun ni akan diperhatikan dan jaga-jaga ya Azizul jangan sampai kau pula yang dicantas nanti. 

Mohon share

Rupanya @HairieOthman Makin Bangang Lepas Masuk PAS @umbkl

Posted: 06 Aug 2012 01:05 AM PDT


Hahahaha ingatkan sejak berhijrah masuk PAS dan kononnya bejruang menegakkan Islam ni makin bijak, pandai dan berhemah rupa2nya makin bahlol dan bangang dia ni.

SP malas nak ulas pepanjang. Pembaca tengok dan nilaikan sendiri jelah tahap mana IQ mamat tukang usung tong kosong PAS ni.

Tiada ulasan:

Pengikut