Pengikut

Nuffnang

Khamis, 5 Julai 2012

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Exco Agama Selangor....hebatnyaa...

Posted: 05 Jul 2012 05:46 AM PDT

Wahhh...kalau ikutkan hati gua,memang PANAS woo..korang lihat sahajalah sendiri..ada special offer untuk Ramadhan..apa tindakan exco ni buat!harap pada jawatan ajelah...gambo ni member aku amik kat dalam sebuah pasaraya di seri petaling...kok ye pun negeri berkebajikan,takkan arak pun ko nak buat kebajikan jugak..akai adaaa kaaa..





Seekers ke Sick....

Posted: 04 Jul 2012 11:40 PM PDT

Alamak..hari tu kat dalam blog bukan main lagi ko ye..mencabar pihak berkuasa agar menangkap ko..bukan main lantang lagi ko ye..alahai..sedarlah atau memang ko tak sedar bahawa ko duduk di dalam sebuah negara yang diberi nama Malaysia yang mempunyai perlembagaan dan peraturan.Janganlah kerana ko ingin kejo glamer ko buat camtu..elloooowww..senang-senang jer ko aib kan orang..bukan aib orang..aku ni walaupun bukan rakyat Johor,tapi aku berpegang kepada prinsip Rukun Negara.,tak taulah kalo ko tak belajor masa dulu.
Syabas PDRM.
Daulat Tuanku!

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian