Pengikut

Nuffnang

Selasa, 5 April 2011

ahmadmaslan.blogspot.com

0 ulasan
sumber :-

ahmadmaslan.blogspot.com


6 April 2011

Posted: 05 Apr 2011 08:51 PM PDT

5 April 2011

Posted: 05 Apr 2011 08:49 PM PDT

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

0 ulasan
sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


RAMAI YANG TAK SABAR TUNGGU BEBERAPA MINIT LAGI ?

Posted: 04 Apr 2011 04:59 PM PDT

Nampak tak?? Sat tengok yang lagi satu

Haa.. ni muka sapa ni?? Bukan Anwar ka?
yang ni lagi la sama.. fitnah apa kejadahnya??

umno bahagian cheras

0 ulasan
sumber :-

umno bahagian cheras


‘Wan Azizah perlu terima takdir Tuhan ‘ – Syed Ali

Posted: 04 Apr 2011 10:22 PM PDT

DATIN Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail perlu pasrah dan menerima hakikat berikutan penyebaran video seks yang tersebar menerusi youtube semalam, kata Ketua UMNO Bahagian Cheras, Datuk Wira Syed Ali Alhabshee.

Katanya, Presiden PKR itu juga sewajarnya menerima takdir Tuhan jika benar lelaki yang digambarkan menerusi aksi lucah tersebut adalah suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

"Apa lagi yang boleh kita katakan ? cuma bertaubatlah dan redha dengan ketentuan Illahi," tegasnya.

Bagaimanapun jelas beliau, Wan Azizah perlu bercakap benar dan tidak berselindung di sebalik agenda politik.

"Saya nasihatkan beliau supaya hentikanlah permainan politik, sebaliknya terima dengan tabah realiti disebalik pendedahan video seks tersebut," tegasnya.

Menurut beliau lagi, jika sahih lelaki yang digambarkan menerusi rakaman video berkenaan adalah Anwar maka Wan Azizah perlu redha menerima musibah di atas perlakuan moral suaminya.

"Sorok macamana pun akan diketahui oleh Allah S.W.T. juga dan pastinya mendapat pembalasan dengan apa yang dilakukan di atas muka bumi ini," katanya.

Sehubungan itu kata Syed Ali, Wan Azizah tidak seharusnya berterusan berselindung disebalik agenda politik dalam menghadapi isu video seks tersebut.

Katanya, adalah menjadi amalan kebiasaan pembangkang akan menuduh UMNO bertanggungjawab merancang konspirasi disebalik isu tersebut.

" Memang terlalu sukar bagi Wan Azizah menerima kebenaranya, tetapi itulah hakikat yang beliau harus pikul sebagai seorang ahli politik," tegasnya.

Dalam hubungan ini, beliau berharap Wan Azizah akan lebih tabah berdepan dengan realiti semasa berikutan pembongkaran video seks berkenaan.

Syed Ali mengulas penafian Wan Azizah menerusi portal berita malaysiakini.com bahawa lelaki dalam video seks yang sebahagiannya telah disiarkan oleh internet semalam adalah suami beliau, Anwar.

Wan Azizah turut berkata selepas beliau dan keluarganya menonton video tersebut jelas bukti kukuh bahawa tuduhan terbaru itu satu fitnah zalim dan palsu.

"Bukan Anwar Ibrahim dalam video itu. Jelas susuk tubuh lelaki berkenaan terlalu berbeza dengan susuk badan Anwar," Wan Azizah dipetik sebagai berkata.

Menurut Syed Ali lagi, Wan Azizah berhak untuk menafikan identiti lelaki tersebut tetapi kebenaran akhirnya akan terbongkar juga.

"Seperti saya katakan, terima lah hakikat dan jika itu benar, bertaubatlah segera," tegasnya.

Serentak itu, beliau menolak dakwaan pembangkang kononnya isu video seks itu merupakan fitnah politik paling jahat dilakukan terhadap Anwar.

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

0 ulasan
sumber :-

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


KEJOHANAN FUTSAL WANITA TERBUKA 1 MALAYSIA

Posted: 04 Apr 2011 11:36 PM PDT

Kejohanan Futsal Wanita Terbuka 1Malaysia, Piala Perdana 2011 anjuran Pergerakan Puteri UMNO Malaysia. Borang & syarat syarat pertandingan boleh didapati di blog futsal Puteri dan tarikh tutup penyetaan pada 21 April 2011.

Kejohanan yang bakal berlangsung pada 30 April, 1 dan 2 Mei akan datang ini bakal diadakan di Kompleks Futsal Putrajaya, Presint 18, Putrajaya. Ianya terbuka kepada seluruh wanita warganegara Malaysia berusia 15 hingga 35 tahun.

Setiap pasukan boleh diwakili seramai 10 orang termasuk jurulatih dan pengurus.


Hadiah hadiah lumayan menanti pasukan yang berjaya adalah :-

Tempat 1 - RM 8,000.00
Tempat 2 - RM 5,000.00
Tempat 3 - RM 3,000.00
Tempat 4 - RM 1,000.00
Tempat 5 - 8 - RM 500.00
Tempat 9 - 16 - RM 300.00

Bagi sebarang pertanyaan sila berhubung dengan URUSETIA KEJOHANAN FUTSAL WANITA TERBUKA :

Pergerakan Puteri UMNO Malaysia
Suite 2, Aras 5, Menara Dato' Onn
PWTC, Kuala Lumpur
Tel : 03 40413900 Fax l 03 40413779

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

0 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PELABUHAN KLANG AKAN DIPERTAHANKAN

Posted: 19 Jan 2011 04:24 AM PST

 
Jika BENAR apa yang didengar baik dari radio mahupun di tv yang mengatakan bahawa kerusi Dun Pelabuhan Klang KOSONG akibat kegagalan Yb Badrul menghadirkan diri ke Persidangan Dun selama 6 bulan..maka barisan PUcTD telah bersiap sedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan berlakunya PRK.Mengikut Artikel 69 perlembagaan Selangor, mana-mana ADUN yang tidak hadir ke sidang DUN bagi tempoh enam bulan akan menyaksikan kerusinya diisytiharkan kosong oleh speaker.ADUN kontroversial Pelabuhan Klang itu meninggalkan PKR pada tahun Oktober 2009 dan memilih menjadi ADUN Bebas yang mesra BN tetapi kemudiannya menyertai Umno pada Mei tahun lalu.Menurut kata
Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) setakat ini belum menerima sebarang makluman rasmi berkaitan kekosongan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Pelabuhan Klang.
Pengerusinya Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof berkata Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor Datuk Teng Chang Khim sepatutnya memaklumkan kepada SPR terlebih dahulu sebelum mengisytiharkan kekosongan kerusi DUN itu.
"Kita akan teliti dan lihat undang-undang di Negeri Selangor, juga Perlembagaan Persekutuan sebelum membuat sebarang keputusan tentang (sama ada)berlaku kekosongan atau tidak," katanya kepada Bernama ketika dihubungi.
Abdul Aziz berkata SPR akan membuat kenyataan selanjutnya selepas menerima makluman rasmi daripada Teng.

Apo Kono Eh Jang!

0 ulasan
sumber :-

Apo Kono Eh Jang!


Bertaubatlah Anwar kerana masa masih ada…

Posted: 04 Apr 2011 10:09 PM PDT

Sebelum ni, ramai juak-juak pencacai Pakatan menafikan video porno China Doll Anwar adalah palsu. Bila Pihak Polis sendiri sahkan video tu adalah tulen, senyap sunyi habis seluruh kem Pakatan bagaikan dilanda geroda.

Ramai jugak dikalangan pemimpin Pakatan mahupun pencacai blogger dorang tuduh geng UMNO buat video superimposed dan jugak upah pelakon yang seiras dengan Anwar. Mana punya teori yang dorang pakai pun tak tahulah… Teori Mahfuz agaknya…

Puak-puak Pakatan ni percaya bahawa ini semua adalah satu konspirasi kerajaan dan fitnah jahat untuk menghancurkan imej warak Ketua Umum dorang. Anwar bagi dorang adalah seorang yang alim dan kuat pegangan agama. Mana boleh Anwar buat maksiat macam tu..

Pasal tu lah lebai-lebai PAS sanggup buat sembahyang hajat diatas kepercayaan jumud dorang walaupun fulamak-fulamak kangkung ni tau perbuatan dorang mempolitikkan agama tu salah. Tapi bagus jugak.., kebenaran sekarang ni dah ada didepan mata…

Hari ni terdedah sudah video aksi panas tu di You Tube. Bagi yang pernah ikut ceramah Anwar dan kenal Anwar secara dekat, dia mesti cam siapa dalam video tu. Bukan susah untuk kita cam orang yang selalu kita dekati. Dan bukan susah untuk kita kenal orang yang selalu kita tengok.

Bagi Spy, dah 20 Spy kenal Anwar Ibrahim. Spy pernah ikut manusia ni dari zaman UMNO, hinggalah di zaman sekarang ni. Walaupun sekarang ni Spy dah tak aktif sangat berpolitik macam dulu, tapi Spy masih ada kudrat untuk mengikuti perkembangan politik semasa.

Kebanyakan ceramah Anwar dari zaman Reformasi, hinggalah ke ceramah pilihanraya-pilihanraya kecil.., Spy akan hadir untuk tau apa yang di kelentong Anwar. Adakalanya Spy duduk tercongok didepan pentas ceramah, dan kadang-kadang Spy cuma tengok dari tepi pentas saja.

Jadi, bila Spy tengok video tu, sekaligus Spy yakin bahawa itu memang Anwar. Gaya jalan tu memang confirm Anwar. Gaya rambut dan bentuk badan boleh berubah, tapi gaya perlakuan Anwar memang klasik. Hanya dia saja yang ada gaya tu.

Dan sekarang ni.., tak ada benda lain untuk mengubah tanggapan Spy bahawa Anwar memang jantan romeo dalam video tu…., kecuali satu… Pakatan buat satu video serupa dengan Najib didalamnya. Mungkin pandangan Spy boleh berubah bila tau video pun boleh dimanipulasi.

Jadi, sekali lagi Spy nak cabar puak-puak Pakatan yang dakwa video tu superimposed, split screen ataupun pelakon seiras. Spy cabar dorang semua buat satu video yang ada Najib didalam tu kalau benarlah teknologi video sekarang ni dah sampai tahap tu..

Itupun kalau puak-puak Pakatan Haram berani sahut cabaran Spy. Cakap diluar memang senang lah baii.., tapi kalau nak buat tu bagi Spy adalah amat mustahil. Kalau teknologi CGI tu mungkin boleh, tapi kalau untuk live video.., belum pernah lagi la Spy dengar…

HAMIM Ledang

0 ulasan
sumber :-

HAMIM Ledang


19 PELAJAR CEMERLANG TERIMA KOMPUTER RIBA DRPD YB AHLI PARLIMEN LEDANG (1 APRIL 2011)

Posted: 04 Apr 2011 10:06 PM PDT

Sayap Parti

Bahagian