Pengikut

Nuffnang

Khamis, 2 Disember 2010

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


KISAH PAS MELAKA YANG BINGAI!!!

Posted: 02 Dec 2010 01:55 AM PST


1. Ketua Penerangan PAS Negeri Melaka, sudah tentu sahaja akan menyokong apa sahaja kata Pok Nik walaupun kenyataannya di Haramkah hari ini boleh ditafsirkan sebagai BODOH!!!! >>>KISAHNYA DI SINI<<<

2. Memetik sebagai berkata Saya pun tidak faham mengapa Umno begitu takut apabila pemimpin bukan Islam menggunakan terjemahan al-Quran dalam ucapan mereka."

3. Apa yang perlu ditakutkan??? Soalnya sekarang, siapa yang perlu ditakuti??? Apa yang hendak dijawab apabila disoal Allah kenapa membiarkan kafir menyalahgunakan ayat Al-Quran???

4. Jadi jika PAS berani dalam hal ini, kenapa diam bila kafir harbi dari PKR suka-suka hati selewengkan ayat Al-Quran??? Mana PAS dalam hal ini??? Adakah PAS hanya setuju dan marah dalam hati bila kafir harbi ini lakukan kesalah ini???

5. Kepada Sofi Wahab, jika anda setuju kafir guna ayat suci Al-Quran untuk politik jahat Pakatan Rakyat, pastikan anda ajar kafir ini untuk mentafsir dengan betul ayat yang mahu digunakan.

6. BERANI KERANA ALLAH!!!

JPX

KEJAHATAN PAKATAN HARAM TERBONGKAR!!!

Posted: 02 Dec 2010 01:54 AM PST1. Tajul Ariffin, Askar Kaki Kelas Paling Rendah Pakatan Rakyat telah dikesan menggunakan gambar Perdana Menteri untuk satu agenda fitnah yang menjadi kebiasaan puak haram ini.

2. Allah Maha Kuasa telah menunjukan bahawa usaha Si Tajul/Si Kitol terlalu rendah mindanya dan rendah kebolehnya apabila gambar sebenar telah ditemui. Ternyata Pakatan ini hanya menggunakan tentera kaki yang sama dengan pemikiran pemimpinnya juga.

3. Janganlah buat benda yang menggambarkan kebodohan diri sendiri yer Tajol!!!


JPX

KETUANAN MELAYU HANYA HELAH ANWAR DAN AZIZAH???

Posted: 02 Dec 2010 01:54 AM PST1. YB Zulkifli Nordin, bekas sekutu Anwar Al Juburi sekali lagi mengingatkan kita tentang kejahatan dan kelicikan bekas anak guamnya.

2. Jadi kepada pembaca, ambil masa untuk memahami bagaimana Anwar dan 2A yang lain merangka dan melaksanakan kerja jahat mereka dalam usaha menjahanamkan Malaysia tercinta ini.

3. Jika yang baik ambil pengajaran yang buruk moga dijauhkan.


JPX

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian