Isnin, 22 April 2013

DunSemarang

DunSemarang


Ketawalah....bersorak....Bila Bangsa sendiri di hina

Posted: 22 Apr 2013 01:42 AM PDT

Lihatlah....  
Bagaimana mereka terleka...bersorak..Bila Agama, Bangsa dan UMNO diperlekeh secara berlapik-lapik..Dalam ceramah..berapa kali nama UMNO..Jawa..melayu diperlekeh..kenapa tiada ucapan berkaitan MCA dan lainnya..kenapa UMNO sahaja....Mereka ketawa beramai-ramai Bila UMNO di katakan karat..sebenarnya OTAK MEREKA yang KARAT..bukan otak Melayu Jawa UMNO...Ceramah ini sebenarnya ada element..perkauman...ingatlah wahai anak-anak Pt Yaani dan Ayer Hitam...Semarang dan Yong Peng....dahulu zaman KOMUNIS..siapa yang sangsara.....
Datuk nenek kita...merana...dikerjakan KOMUNIS sepesis Ng Suei Lim...INGATLAH.....INGATLAH...Adakah anda kalian tahu..apa itu..orang Aren.....yang disebut NSL.

Jawa Diriku dan rakan-rakan Ku..sedarlah...

Posted: 22 Apr 2013 01:06 AM PDT

Apa.....nak undi Jawa..sanggup cakap Jawa...Tak ubah seperti sesumpah...kalimah Allah..bukan barangan mainan ..OJO GOBLOK.
.
  inilah cakap..tak serupa di hati.

Teruskan Amalan yang mulia UMNO Dun Semarang.

Posted: 22 Apr 2013 12:40 AM PDT

Apa lagi kita mahu..bersyukurlah..bersyukurlah..kita yang hidup di bumi Tanah Melayu Malaysia ini.Mari kita bersama meneruskan perjuangan mengekalkan Kerajaan BN yang sedia ada.Segala kepincangan adalah lumrah kehidupan dan pasti ada jalan penyelesaian. Jangan taksub kepada yang belum pasti..Bukalah kelopak mata dan minda anugerah ALLAH SWT. Adakah aktiviti mulia UMNO selama ini sandiwara...
(By Ajey..Foto Halid Saat)

Tahniah..DSBJ Calon DUN Semarang.

Posted: 22 Apr 2013 12:25 AM PDT

Tahniah..dari kami warga UMNO Dun Semarang, kepada Datuk Samsolbari Bin Jamali atas pencalonan sebagai ADUN Semarang. kami pasti dengan izin ALLAH SWT, Datuk akan beroleh kejayaan cemerlang. Kami bersedia membantu dan menyokong UMNO Dan DSBJ.
Berdoa adalah satu amalan mulia..Tahniah DSBJ.

Tiada ulasan:

Pengikut