Rabu, 27 Mac 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Breaking News: SMS Pembangkang ke KIRAM didedahkan

Posted: 26 Mar 2013 11:48 PM PDTDALANG LAHAD DATU HINGGA KE HARI INI MASIH MEMBISU..HINGGAKAN ADA PUAK-PUAK YANG SANGGUP MENUDUH PASUKAN KESELAMATAN BERSANDIWARA DAN MERUPAKAN PERMAINAN KERAJAAN.
NAMUN,SEPANDAI-PANDAI TUPAI MELOMPAT,PASTINYA SUATU HARI NANTI AKAN JATUH KE TANAH JUGA.

kematian Dr.Muhammad Uthman.Salah UMNO juga?

Posted: 26 Mar 2013 11:43 PM PDT


Memang sukar difahami!Nak kata bebal,jawatan tinggi-tinggi.Nilah yang terjadi dengan puak-puak taksub pakatan.Astagfirullah..sepatutnya korang mendoakan agar arwah Dr.Muhammad Uthman El-Muhammady ditempatkan bersama dengan golongan orang yang soleh dan beriman,ni tidak.Nampak benar cetek pemikiran dan ilmu yang korang peroleh.Mana nak berkat ilmu korang tu,asyik "main"belakang aje.
benar kata sahabat-sahabat aku,DUNIA telah hampir ke penghujungnya,dimana para ulama "dimatikan" dan muncul pulak ulamak "palsu" seperti Ostazah Abby A Body dan Ostat Bob.
Kepada keluarga arwah,TAKZIAH dari kami,semoga arwah ditempatkan bersama dengan orang yang beriman .

TV3 dan UTUSAN di black list?

Posted: 26 Mar 2013 10:58 PM PDT

Perghh..nama aje Dewan Keadilan..tapi kat pintu tu tulis apa ye?dimana letaknya kebebasan media?

Angkara PARAMASIVAM,PHILIP TAN hampir membunuh diri???

Posted: 26 Mar 2013 08:58 PM PDT


PARAMASIVAM MENUNJUKKAN SALINAN SIJIL PENGHARGAAN

MASIH LAGI PANAS!MANAKAN TIDAK AWAL PAGI INI ,SEKITAR JAM 9:30 PAGI,IPD KUALA LANGAT TELAH MENERIMA SATU LAGI LAPORAN BERHUBUNG YB PHILIP TAN BERHUBUNG KENYATAAN MEDIA PADA AWAL BULAN MAC 2013 YANG LALU DIMANA KENYATAAN MEDIA TERSEBUT DIDAPATI MENIPU RAKYAT,KHUSUSNYA RAKYAT DI DUN TELOK DATOK.
KERATAN AKHBAR YANG MENGATAKAN BAHAWA PARAMASIVAM TIDAK LAGI PEGANG JAWATAN

LAPORAN POLIS INI TELAH DIBUAT OLEH KETUA KOMUNITI KAUM INDIA SUNGAI SEDU,PARASIVAM a/l VERASAMY.
LAPORAN POLIS DIBUAT

PERGHH!MAKIN SENSASI DAN PANAS PUNGGUNG YB PHILIP TAN DIBUATNYA.
APA CERITA NI YB?KENYATAAN YB PADA MAC TEMPOH HARI TU BETUL KE TIDAK?KALAU BETUL YB KATAKAN SI PARAMASIVAM TIDAK LAGI MENJADI KETUA KOMUNITI KAUM INDIA SEJAK APRIL 2012,,KENAPA BELIAU MASIH LAGI MENERIMA "GAJI"DAN SURAT LANJUTAN BERTUGAS HINGGA AWAL TAHUN INI?NAMPAK SANGAT YB CUBA MENYELAMATKAN TENGKUKNYA DARIPADA DIJERUT SENDIRI..TAPI APAKAN DAYA..UMPAN MAKAN TUAN..HEHEHE..TAHNIAH YB!
BUKTI YANG BAKAL BUATKAN YB PHILIP SEKARANG PANAS PUNGGUNG!
SEPERKARA LAGI,SI PARAMASIVAM DALAM LAPORANNYA TADI TURUT MENGATAKAN BAHAWA SEPANJANG 5 TAHUN TEMPOH PERKHIDMATAN SELAKU YB,BELIAU TIDAK MENJALANKAN TUGASAN DENGAN BAIK!HAA..NI AKU SETUJU..SEBAB TAK NAMPAK PUN PERUBAHAN DAN KESENANGAN RAKYAT DI DUN TELUK DATTUK..
DIFAHAMKAN JUGA..PHILIP TAN TIDAK DICALONKAN PADA PRU 13 KALI INI..SAMA NASIB MACAM SI DOLAH SANI..OPSS.."SENATOR"DOLAH SANI.

KESIMPULANNYA:RAKYAT TELUK DATUK TIDAK MAHUKAN SEORANG PEMIMPIN  YANG KAKI PUTAR,KAKI SEPAK TERAJANG BINI dan lain-lain...PRU-13,AKAN KUBURKAN PKR DI KUALA LANGAT.psttt..PASANGLAH BENDERA PAS,DAP dan PAKATAN TINGGI-TINGGI,KERANA TAHUN DEPAN KORANG TAK MERASA LAGI..BUKAN BONGKAK DAN SOMBONG,TAPI INILAH YANG NAK AKU KATAKAN BAHAWA,PKR IS DEATH!

Tiada ulasan:

Pengikut