Selasa, 12 Mac 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


GURU HINA PASUKAN KESELAMATAN!

Posted: 11 Mar 2013 08:37 PM PDT
NAMA: MOHD LOTFI NOR,PEKERJAANNYA SEORANG GURU DI SK TOK BALI.
OWHH..GURU..GURU YANG SEPATUTNYA MENJADI CONTOH KEPADA ANAK DIDIKNYA RUPA-RUPANYA SEEKOR BINATANG YANG BERTOPENGKAN MANUSIA.DIMANA ADAB?DIMANA TATASUSILA?GURU JENIS APAKAH INI?MENCACI SERTA MENGHINA ORANG!
SEPATUTNYA GURU INI TIDAK LAYAK BERGELAR GURU!
CIKGU,SEKARANG CIKGU BOLEH BERKATA APA SAHAJA YANG CIKGU NAK KATA.ITU HAK CIKGU,NAMUN JANGAN SALAHKAN PIHAK KESELAMATAN ATAU KERAJAAN BILA CIKGU DIKENAKAN TINDAKAN TATATERTIB PULA..JANGAN PULA CIKGU KATA YANG AKAUN LAMAN SOSIAL CIKGU TELAH DICEROBOH.BERANI KERANA BENAR CIKGU!
CIKGU..CIKGU SEDAR TAK CIKGU MENGHINA SERTA MENGGELARKAN POLIS SEBAGAI ANJING!ANJING YANG CIKGU GELARKAN ITU ADALAH MANUSIA,DAN ADA YANG BERAGAMA ISLAM.CIKGU HINA MEREKA!CIKGU HINA CIPTAAN ALLAH SWT..UNTUK PENGETAHUAN CIKGU YANG TAK SEBERAPA BIJAK,"Sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik-baiknya (dan berkelengkapan sesuai dengan keadaannya). Kemudian (jika dia panjang umur sehingga tua atau menyalahgunakan kelengkapan itu), Kami kembalikan dia ke serendah-rendah peringkat orang-orang yang rendah".  Demikianlah ingatan Allah dalam Surah At Tiin, Ayat 4-5.

CIKGU FAHAM KE TIDAK...MAKSUD DALIL DI ATAS...SEBAIK-BAIK KEJADIAN ITU ADALAH MANUSIA!
CIKGU..PASUKAN KESELAMATAN DAN PERTAHANAN DI SANA BERMATI-MATIAN MEMPERTAHANKAN MARUAH AGAMA,BANGSA dan NEGARA WALHAL CIKGU KAT RUMAH SENANG-LENANG MENGANGKANG!MANUSIA JENIS APAKAH CIKGU NI?CUBA KITA ORANG KATA MAK BAPAK CIKGU KHINZIR..CIKGU MARAH TAK?
CIKGU..ADA AKAL PAKAI YE...KALAU NAK JADI PEMBANGKANG..TAK PAYAH DIDIK ANAK BANGSA..BUKAK SELUAR,TONGGENG..SURUH NUAR MASUK..CONFIRM CIKGU SUKA..
AKU HARAP PIHAK KDN SERTA KEMENTERIAN PELAJARAN MENGAMBIL PERHATIAN AKAN KES INI.

Tiada ulasan:

Pengikut