Isnin, 18 Februari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PANAS: MB SELANGOR HINA ORANG MELAYU..HINA ORANG MISKIN

Posted: 17 Feb 2013 10:17 PM PST

TEBALNYA KULIT KAKI MB NI

SATU PENGHINAAN KEPADA ORANG-ORANG MELAYU DAN YANG TAK BERAPA SENANG MACAM MENTERI BESO SELANGOR NI..KENAPA AKU KATA SEDEMIKIAN RUPA?CUBA KORANG TENGOK GAMBO NI..SUNGGUP BIADAPKAN..MASIH BERKASUT MASUK KE RUMAH ORANG..NI MANAKAH NILAI-NILAI SERTA ADAB KO WAHAI KHALID?INIKAH CIRI-CIRI SEORANG PEMIMPIN YANG BAIK?NAMPAK SANGAT KO JIJIK..
CUBA LIHAT MAMAT SEBELAH KHALID TU..PAKAI AJE BAJU BERSIH DAN BERSONGKOK..NAMUN AKAL PUN TURUT SAMA LETAK KAT LUTUT MACAM KHALID..

LAGI GEMPAR: DATIN SERI ROSMAH DATANG KUALA LANGAT MENGAKIBATKAN 2500 ORANG MERUSUH!!

Posted: 17 Feb 2013 07:03 PM PST


2500 ORANG MEMBUAT "RUSUHAN"TERHADAP ISTERI PERDANA MENTERI PADA MALAM TADI DI BANTING,SELANGOR..YE,MEMANG TIDAK DINAFIKAN!RAMAI YANG MENJADI SAKSI..MALAH TURUT MENDAPAT LIPUTAN MEDIA YANG BEGITU MELUAS SEKALI..
AKAN TETAPI TIADA KECEDERAAN ATAU KEHILANGAN NYAWA DILAPORKAN.SEMUANYA ELOK BELAKA..DUDUK SAMA,MAKAN SAMA,KETAWA BERSAMA..SEMUA YANG DILAKUKAN ADALAH SECARA BERSAMA..BAGAIKAN 1 KELUARGA..MASYARAKAT BERBILANG KAUM DUDUK BERSAMA..HINGGAKAN PUAK-PUAK DAPig YANG DIKHABARKAN INGIN MEMBUAT "ONAR" PADA MAJLIS PESTA ANG POW TAHUN BARU 2013 .
Add caption

NAMUN SEBAIK GOLONGAN-GOLONGAN DAPig LIHAT DENGAN MATA KEPALA SENDIRI BAHAWA JUMLAH RAKYAT KUALA LANGAT YANG HADIR MELEBIHI APA YANG MEREKA ANGGARKAN,APA LAGI TERUS MEREKA MEMBATALKAN HASRAT..DAN YANG PALING CEPAT CABUT ADALAH Yb PHILIP TAN,ADUN TELUK DATUK..TERNYATA BELIAU HAMPA..KERANA "GAME"NYA TAK MENJADI..MANAKAN TIDAK,ORANG SURUHAN YB TAK MKUNCUL-MUNCUL DILOKASI..SEBALIKNYA,MEREKA SEMUA SEDANG SIBUK MENGURUSKAN HAL PERIBADI MEREKA,SEPERTI GAMBAR DI BAWAH INI..
YAAMMM-SENGGG...
KINI BARULAH YB PHILIP TAU..BAHAWA...YB DAH TAKDE RAKAN-RAKAN LAGI DALAM DAPig KUALA LANGAT..BEGITU JUGA DENGAN RAKAN SEKUTU DALAM PKR..TINGGALLAH YB PHILIP TERKONTANG-KANTING BERSENDIRIAN MENERUSKAN SISA BAKI PERJUANGANNYA SELAKU ADUN..
PESTA ANG-POW TAHUN BARU 2013 INI JUGA TURUT DIHADIRI OLEH PARA PEMIMPIN-PEMIMPIN TERTINGGI UMNO dan BARISAN NASIONAL KUALA LANGAT.SYABAS DIUCAPKAN KEPADA SEMUA.


GEMPAR : 4000 orang"serang" Penyelaras DUN Teluk Datuk????

Posted: 17 Feb 2013 05:25 PM PST

Keadaan di luar sebelum pagar di buka

Lebih 4000 orang penerima yang terdiri dari pelbagai kaum,agama serta bangsa telah berhimpun secara aman dihadapan SRJK(C) Jenjarom seawal jam 7.00 pagi.Walaupun pintu pagar hanya akan dibuka seawal jam 9.00 pagi.Itulah suasana yang dapat aku gambarkan di lokasi semalam sempena Majlis Penyerahan Bantuan Rakyat 1 Malaysia,kelompok kedua dan BR1M Orang Bujang.
Orang-orang muda menunggu giliran

Rata-rata mereka yang sempat aku temui melahirkan perasaan gembira dan mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Kerajaan Malaysia yang diterajui oleh PM Najib dan akan memastikan bahawa kerajaan BARISAN NASIONAL merampas kembali Negeri Selangor serta mempertahankan Putrajaya.
Demikianlah yang aku dapat sampaikan,betapa terujanya rakyat Kuala Langat untuk menukar Kerajaan Negeri Selangor.Paling menarik dan paling bersejarah,pabila sebaik sahaja kaunter hendak ditutup,iaitu sekitar jam 4.00 petang,muncul pasangan pengantin yang ingin mengambil BR1M orang bujang dan baucer BR1M telah diserahkan sendiri oleh Puan Ng Siok Hwa(Penyelaras Pembangunan Dun Teluk Datuk)manakala penyerahan disampaikan oleh Koordinator Pemuda Teluk Datuk,Ini merupakan hari paling bersejarah bukan sahaja buat pengantin malah kepada PDM Teluk Datuk.
Penyelaras DUN Teluk Datuk menyerahkan baucer
Koordinator Pemuda DUN Teluk Datuk menyerahkan BR1m Orang Muda

Tiada ulasan:

Pengikut