Selasa, 29 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Cina Kurang Ajar kena ludah di Johor..baik punya HARKKTUIII

Posted: 28 Jan 2013 10:48 PM PST

AKU PUN TAK TAU SAPA YANG SALAH DAN SAPA YANG BETUL..LAPORAN RAKAN BLOGGER AKU harkktuiiiii...NI BETUL PUNYA HARKTUIII   SEPATUTNYA KITA SEBAGAI MANUSIA YANG BERTAMADUN SEWAJARNYA MEMPUNYAI SIKAP HORMAT MENGHORMATI ANTARA SATU SAMA LAIN..JANGAN FIKIR KITA DAH PUNYAI PANGKAT DAN KEDUDUKAN KITA BOLEH LANYAK ORANG BAWAH SESUKA HATI..JANGAN JADI SEPERTI PAS YANG SESUKA HATI PECAT NASA...

MESEJ TG ABDUL HADI..BEKAS PENGARAH JSJ B.AMAN ENGKAR!

Posted: 28 Jan 2013 09:39 PM PST

BERSEDERHANA adalah sebaik-sebaik amalan yang dituntut oleh agama kita. ..... Tuan Guru Abdul Hadi: Ucapan Penangguhan Muktamar PAS ke-58 ... Malaysia Diperintah Dengan Prinsip Perundangan Islam....
TU KENYATAAN YANG TELAH DIKELUARKAN SERTA DIUCAPKAN OLEH TG ABDUL HADI 

AKHIR TAHUN LALU..ERMMM..PART NI MEMANG AKU SETUJU..TAPI ADAKAH KENYATAAN BELIAU ITU SAMPAI KE PERINGKAT AKAR UMBI?
BAGI AKU KAT AKAR UMBI..MEMANG SAMPAI,JELAS,NYATA dan TERANG.AKAN TETAPI KAT PERINGKAT ATASAN?TAK SAMPAI ATAUPUN TAK AMBIL PORT PUN..
KORANG BACA SINI BANGLO MEWAH ITU MILIK SAYA
APA KOMEN KORANG?HASIL SIMPANAN SERTA PEMBERIAN ANAK-ANAK..ERMMMM...DAN NAMPAK SANGAT YE YANG BEKAS PENGARAH JABATAN SIASATAN JENAYAH BUKIT AMAN TAK PERNAH BERSYUKUR.APAKAN TAK,MASA BELIAU MASIH BERKHIDMAT DENGAN KERAJAAN,PELUANG SERTA KELEBIHAN YANG DIBERIKAN OLEH KERAJAAN KAT KAKITANGAN AWAM PANTAS DISAMBAR OLEHNYA..AKAN TETAPI BILA DAH BERGELAR "BEKAS"..IBARAT HABIS MADU SEPAH DIBUANG..TAK GITU..
BEGINIKAH CARA ORANG PAS MENSYUKURI AKAN SEGALA NIKMAT YANG ALLAH BERIKAN KEPADA DIRI SENDIRI?DIMANAKAH KESEDERHANAAN YANG DILAUNG-LAUNGKAN ITU?
RENUNG-RENUNGKAN..

Tiada ulasan:

Pengikut