Sabtu, 26 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


GEMPAR! YB HASIMAN (UMNO)SERTAI D.A.P ?

Posted: 26 Jan 2013 02:04 AM PST

PANAS BERAPI..BENARKAH APA INFO YANG TEAM MEDIA PUCTD TERIMA NI.RISIK PUNYA RISIK..CONFIRM..
MEMANG SAH YB HASIMAN DAN PHILIP TAN (YANG KINI TENGAH HANGAT DENGAN PERMASALAHAN DALAMAN DENGAN DAP KUALA LANGAT)DUDUK SEMEJA SAMBIL DISAKSIKAN RAKYAT JELATA.PERH..BERSEJARAH NI..
ADAKAH YB HASIMAN SERTAI DAP?ATAU PHILIP TAN SERTAI BARISAN NASIONAL?
26 JANUARI 2013 MENJADI SAKSI BAHAWA  WALAUPUN BERLAINAN IDEALOGI POLITIK NAMUN PEMIMPIN BARISAN NASIONAL BOLEH DUDUK SEMEJA DENGAN PEMIMPIN PEMBANGKANG.TAK MACAM PROGRAM ANJURAN DAP..ASYIK BERGADUH AJE DAN ASYIK TAK JEMPUT PEMIMPIN MEREKA LANGSUNG..
TAHNIAH AKU UCAPKAN KAT PERSATUAN PENIAGA CINA KUALA LANGAT DI ATAS PENGANJURAN MAJLIS PENYAMPAIAN SUMBANGAN TAHUN BARU CINA KEPADA HAMPIR 300 ORANG WARGA EMAS.TAHNIAH JUGA KAT PEMIMPIN-PEMIMPIN YANG HADIR
DEMI RAKYAT..KORANG SANGGUP KETEPIKAN IDEALOGI..

Adun DAP Teluk Datuk..mengamuk

Posted: 25 Jan 2013 11:03 PM PST

ALAMAK..KALAU MINGGU LALU..TEAM MEDIA PUCTD TELAH MEMBUAT LIPUTAN MENGENAI SEKUMPULAN PENYOKONG KUAT PARTI FUCKATAN RAKYAT SIMPANG MORIB MEMBUAT DEMO BANTAHAN KAT PEMIMPIN MEREKA..HARI INI..ADAAAA LAGIII...KALI NI DI DUN TELUK DATUK PULA..PERGHH..HEBAT!PENDEDAHAN DEMI PENDEDAHAN MENGENAI SALAH LAKU PEMIMPIN PKR TELAH DIDEDAHKAN OLEH ORANG MEREKA SENDIRI..
ALHAMDULILLAHH..ALLAH TELAH MENUNJUKKAN KEBENARAN KEPADA SELURUH RAKYAT..
ALKISAH..PENDEDAHAN INI DIBUAT OLEH BEBERAPA ORANG BEKAS AHLI DAP KUALA LANGAT DAN MERUPAKAN ORANG KUAT ADUN TELUK DATUK..SI PHILIP TAN..ADEHHH..APA NAK JADI NI WAHAI YB...JOM KITA BONGKAR.. 26 JAN 2013,BERTEMPAT DI RESTORAN JAROM CORNER,SG. JAROM, BANTING TELAH BERLANGSUNG KENYATAAN AKHBAR OLEH YAP KON MIN- BEKAS AUDITOR DAP CAW. SERI KEMBANGAN BARU.

SERAMAI 4 ORG (3 CINA DAN 1 INDIA)ANTARA PERKARA YG DIBANGKITKAN ADALAH SEPERTI BERIKUT :-

A) PHILIP TAN TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS PROGRAM KERAJAAN NEGERI SELANGOR IAITU TIDAK MENGEDARKAN BERIBU BUKU LATIHAN KPD PELAJAR DLM DUN TELUK DATUK.

B) PHILIP TAN PERNAH MEMBERI BUKU/MAJALAH YG LAMA DARI KEDAINYA KPD RAKYAT DAN AMBIL KESEMPATAN & MENUNTUT SUMBANGAN DRP KERAJAAN SEL.

C) PHILIP TAN TIDAK MEMBAIKI JALAN YG ROSAK DI KG. SRI CHEEDING DAN HANYA MEMBAIKI DI PEKAN SHJ.

D) BELIAU MINTA LIM GUAN ENG DAN TERESA KOK MENYIASAT PERKARA INI. PHILIP TAN TIDAK BERHAK JADI WAKIL RAKYAT.

HAAAA..JAWAB JANGAN TAK JAWAB YE YB..PATUTLAH LAMAAA TAK NAMPAK YB..SEMENJAK 2008 PUN TAK PERNAH NAMPAK..HAHAHA..HARKTUIII PUNYA YB!


Tiada ulasan:

Pengikut