Khamis, 17 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


BAWANI OWH BAWANI..TOLONGLAH LISTEN..LISTEN..LISTEN...

Posted: 16 Jan 2013 07:32 PM PST


ALAHAI..MASUK OPIS,KELUAR OPIS,KEDAI MAMAK DAN MACAM-MACAM LAGI TEMPAT YANG TEAM PUcTD PERGI MEMANG TENGAH HEBOH DENGAN UNGKAPAN LISTEN!LISTEN!LISTEN!..
MACAM DAH SATU TREND PULAK..ATAU HANYA IKUT ORANG BERCAKAP AJE,WALHAL TAK TAU PUN APA CERITA DISEBALIKNYA.
BAGI AKULAH..YANG MENJADI PENGACAU DALAM HAL NI ADALAH BAWAHNI aka BAWANI...ALAAA..BUDAK YANG TAK CUKUP TUU...BUDAK SOSIALIS DAN YANG KALAH DALAM PEMILIHAN MPP UUM TUUU..NAMA AJE BUDAK U...TAPI AKAL SERTA ADAB TAHAP PALING RENDAH SEKALI!
DI MEDIA-MEDIA..DIA NI DIANGGAP HEROIN KERANA MEREKA MENDAKWA BAHAWA DIA BERANI!TAPI BAGI TEAM PUcTD..KAMI PUN NAK BAGI ANUGERAH KHAS PUcTD DI ATAS KEBERANIANNYA..IAITU HARKKTUIII!BERANI TAK BERTEMPAT DAN BERETIKA!
BUKAN TAK BAGI KAU BERCAKAP,TAPI AGAK-AGAK LAH OII..TOLONG HORMATI MAJLIS.
AKU RASA KALAU SHARIFAH TAK TARIK MIC SUDAH PASTILAH KEADAAN AKAN JADI TEGANG DAN MUNGKIN BERLAKU PERKARA YANG TIDAK DIINGINI.
SYABAS! SHARIFAH,KERANA BERJAYA KAWAL KEADAAN DAN AKU RASA DIA PUN BERFIKIR AKAN KESAN YANG BAKAL DIHADAPINYA..TERMASUK KECAMAN!
 JOM BACA KAT SINI PULA...SI BAWANI LISTEN..LISTEN..LISTEN

ADA PULAK SUARA SUMBANG MINTA SHARIFAH MOHON MAAF KAT BUDAK NI  DENGAN ALASAN MENJATUHKAN AIR MUKA BAWANI..HAHHAHAHA...TAK PERCAYA..HAAA KLIK SINI PULADESAK POHON MAAF...
ALAHAI..KENAPA KORANG NI NAK BELA SANGAT SI BAWANI NI..SEBAB????AKU TAU..SEBAB DAP SURUH KAN...HAHAHAH..TOKSAH LAYAN LER SHARIFAH!

KALAU ADA YANG TERLUPA..KITA SAKSIKAN SEMULA http://pemudatelokdatok.blogspot.com/2013/01/forum-suara-mahasiswa-bawani-uum.html


Tiada ulasan:

Pengikut