Rabu, 28 Disember 2011

Razlan's

Razlan's


Jadi Pemimpin, Jangan Tipu Rakyat!

Posted: 27 Dec 2011 11:56 PM PST

Rakyat Machang semua bertuah kerana telah memilih seorang pemimpin yang kaya raya. Sudah tentu pemimpin ini akan membantu rakyat setempat untuk meningkatkan kehidupan mereka.

Lihat sahaja Mahligai yang dimiliki beliau... Saifuddin Nasution yang sering kali menuduh pemimpin lain mewah dengan memiliki Baglo dan Kereta...

Beliau akan mengantikan Khalid Ibrahim di Bandar Tun Razak... 

Kita bukan bodoh dengan mempergunakan kemiskinan untuk menagih undi, kalau kita nak menjadi pemimpin, sudah tentu kita perlu melepaskan diri dan keluarga kita dahulu sebelum membantu orang lain.

Isu disini, jangan hipokrik dengan menuduh orang lain kaya raya sedangkan diri sendiri mempunyai banglo dan hidup mewah, tetapi pergi ceramah kehulu kehilir memperdayakan orang kampung dengan menuduh kerajaan BN tidak adil terhadap rakyat.

Kerajaan BN sudah menyediakan prasarana, bantuan dan semua jenis peluang kepada rakyat untuk merebut kekayaan yang terhidang di dalam Negara, siapa yang pandai, siapa yang rajin siapa yang bijak mencari rezeki ... insyallah semua akan mendapat apa yang mereka usahakan..

ikuti cerita SUA PKR yang tak sedar diri ini di Rezqeen Blogs ...


Tiada ulasan:

Pengikut