Rabu, 26 Oktober 2011

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


AL FATIHAH KEPADA AYAHANDA SITI SALINDA

Posted: 25 Oct 2011 04:59 PM PDT

AL FATIHAH

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras ingin menyampaikan ucapan takziah kepada Saudari Siti Salinda Hassan, Ahli Jawatankuasa Puteri UMNO Bahagian Cheras, diatas pemergian Ayahanda tercinta ke rahmatullah petang semalam.

Jenazah Allahyarham telah di bawa ke Surau Abbas Al Habshee, PPR Laksamana untuk di mandikan serta di kafankan dan solat jenazah telah disempurnakan selepas solat maghrib. Jenazah Allahyarham ayahanda Siti Salinda telah di kebumikan di kampung Allahyarham di Melaka.

Turut hadir mengiringi jenazah Allahyarham ketika di bawa van jenazah ke Melaka adalah Datuk Mahadi - Timbalan Ketua UMNO Bahagian Cheras, Tuan Haji Syed Mehdhar - Ketua Pemuda UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif - Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras dan Setiausaha Bahagian UMNO Bahagian Cheras merangkap Naib Ketua Wanita UMNO Bahagian Cheras - Hajjah Zurainah Musa.

Datuk Wira Syed Ali Al Habshee, Ketua UMNO Bahagian Cheras,
turut menyampaikan ucapan takziah kepada keluarga Siti Salinda, melalui pesanan kepada Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras. Datuk Wira Syed Ali sedang mempunyai urusan kerja di dalam negeri ketika berita pemergian Allahyarham ayahanda Siti Salinda di maklumkan.

Semoga roh Allahyarham ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. AL-Fatihah. Amin...

Tiada ulasan:

Pengikut