Isnin, 24 Oktober 2011

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS "DAY OUT"

Posted: 23 Oct 2011 10:35 PM PDT

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras telah mengadakan satu program khusus untuk ahli - ahli Pergerakan Puteri UMNO bahagian Cheras di Nur Lembah Pangsun Eco - Resort, Hulu Langat, Selangor.

Program Sehari bersama dengan Ahli - Ahli Puteri UMNO , Ahli Jawatankuasa Puteri UMNO Bahagian dan Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif telah di adakan pada Hari Ahad , 23hb Oktober 2011. Seramai lebih kurang 60 ahli - ahli Puteri UMNO Cawangan - Cawangan telah memberi kerjasama yang amat baik dalam program "Puteri Day Out".Tujuan utama program ini di anjurkan adalah untuk memperkukuhkan hubungan ukhwah di antara ahli - ahli Puteri UMNO yang baru dan yang lama di samping mempersiapkan jentera Puteri UMNO bagi menghadapi Pilihanraya Umum akan datang.


Pelbagai acara telah di aturkan pada program Sehari Bersama di Nur Lembah Pangsun Eco Resort. Di mulai dengan acara Senaman Aerobik , Sukaneka dan aktiviti riadah berpasukan telah dapat membentuk semangat bekerjasama yang lebih padu.Pada sebelah petang, satu dialog bersama wakil dari Biro Tata Negara, Ustaz Hairul telah memberi taklimat dan maklumat kepada ahli - ahli Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras. Program "PUTERI DAY OUT" ini juga telah mendapat maklum balas yang positif dari kalangan ahli - ahli Pergerakan Puteri UMNO yang inginkan program tersebut di teruskan sebagai aktiviti wajib bagi Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras.


Tiada ulasan:

Pengikut