Jumaat, 21 Oktober 2011

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


PROGRAM SEHARI PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

Posted: 20 Oct 2011 11:47 PM PDT

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras akan mengadakan satu program khusus untuk ahli - ahli Pergerakan Puteri UMNO bahagian Cheras di Nur Lembah Pangsun Eco - Resort, Hulu Langat, Selangor.Program Sehari bersama - sama Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif akan di adakan pada Hari Ahad , 23hb Oktober 2011 bersamaan 25 Zulkaedah 1432.


Tujuan utama program ini di anjurkan adalah untuk memperkukuhkan hubungan ukhwah anatara ahli - ahli Puteri UMNO di samping mempersiapkan jentera Puteri UMNO bagi menghadapi Pilihanraya Umum akan datang.


Pelbagai acara telah di aturkan di samping menjemput wakil dari Biro Tata Negara untuk memberi taklimat dan maklumat kepada ahli - ahli Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras. Program "PUTERI DAY OUT" ini juga akan melibatkan ahli - ahli baru Pergerakan Puteri UMNO yang telah berdaftar ketika Program Road Tour Keahlian Puteri UMNO Cheras.


Kepada ahli - ahli Puteri UMNO Bahagian Cheras yang telah mendaftarkan diri, di harap dapat hadir di Pusat Rekreasi Cheras, Jalan Peel pada hari dan waktu yang telah di maklumkan. Jika terdapat ahli - ahli Puteri menaiki kenderaan sendiri di maklumkan alamat tempat program akan di lakukan:-


NUR LEMBAH PANGSUN Training Camp & Eco Resort

Batu 19 UluPerdik,

41300 Hulu Langat, SelangorTiada ulasan:

Pengikut