Pengikut

Nuffnang

Sabtu, 4 Mei 2013

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Panas!!!! Pengundi Hantu Lembah Pantai di kesan di Seputeh #BN4WP #GE13

Posted: 04 May 2013 08:46 PM PDT

Ini adalah antara fitnah yang ditabur oleh Nurul Izzah sebelum ini, dimana beliau telah mengatakan kononnya hampir 4000 pengundi dari Parlimen Seputeh termasuk Ketua Pemuda telah berpindah ke Lembah Pantai tanpa memberikan sebarang bukti sahih untuk "back up" fitnah beliau.

Hari ini penulis ingin berkongsi slip pengundian Ketua Pemuda UMNO Seputeh dimana beliau telah mengundi di Parlimen P122 Seputeh dan memilih calon Barisan Nasional Puan Nicole Wong. Sekarang Nurul Izzah dan Teresa Kok sila jawab macam mana anda boleh tuduh KP Seputeh pengundi hantu di Lembah Pantai sedangkan anda tahu ini bukan perkara sebenar? 

Lihat Gambar Berikut :
 


Alamat IC di Seputeh dan undi di Seputeh.. amacam? 
 
Baca selanjutnya di KL CHRONICLE


SP: Sebenarnya dua2 ekor tue bangang tapi nampak macam pandai

Pentas UMNO Kg.Serdang, Sitiawan. Perak

0 ulasan
sumber :-

Pentas UMNO Kg.Serdang, Sitiawan. Perak


#PRU-13: DAP upah Red Bean Army 'bunuh orang'?

Posted: 04 May 2013 01:14 PM PDT

SHEN Yee Aun ketika diwawancara portal berita Mynewshub - Gambar The Mole

Tentera siber DAP, Red Bean Army yang dibentuk bagi mencipta penipuan dan memanipulasi fakta bukan sahaja menyerang Kerajaan Barisan Nasional (BN) tetapi sesiapa sahaja yang menyokong parti itu.

Perkara itu didedahkan oleh bekas Setiausaha Eksekutif Pemuda Kebangsaan DAP, Shen Yee Aun dalam satu wawancaranya dengan portal berita Mynewshub yang dimuat naik ke laman YouTube.

Shen memberitahu, pasukan berkenaan yang berpangkalan di sebuah hotel di ibu negara dan juga di pejabat Komtar, Pulau Pinang akan menyerang serta menakut-nakutkan sesiapa sahaja yang bercakap buruk mengenai DAP.

"Objektif mereka mudah. Pertama ialah memastikan isu yang dicipta oleh mereka tersebar luas secara dalam talian dan memberi kesan psikologikal kepada individu tertentu sehingga bersara daripada politik.

"Ketiganya, mereka mahu melemahkan semangat orang tertentu dan menafikan segala kebenaran yang didedahkan mereka," katanya seperti dipetik dalam portal berita The Mole di sini hari ini.

Dalam pada itu, Shen juga tidak menolak kemungkinan bahawa tentera siber berkenaan memberi komen dalam portal-portal berita yang lain.

Beliau juga bertegas bahawa dakwaan pasukan Red Bean Army berkenaan ditaja oleh DAP adalah berasas.


"Tony Pua di dalam wawancara dengan Malaysiakini juga telah mengaku bahawa mereka mempunyai pasukan serangan siber sendiri.

"Selain itu, Jeffrey Ooi dalam satu temubual dengan The Star Switch Up TV telah memberitahu bahawa 'mereka membayar pasukan serangan siber untuk membunuh orang'," jelasnya.

Menurut Shen, 'membunuh orang' tersebut dalam konteks menyerang habis-habisan individu yang mengkritik DAP dan menyokong BN termasuk selebriti seperti Datuk Michelle Yeoh dan lain-lain.

Beliau seterusnya mendakwa, ancaman kumpulan tentera siber itu telah menyebabkan dua artis Taiwan menarik diri daripada membuat persembahan kerana takut mereka akan menjadi bahan cacian dan produk mereka diboikot.

"Taktik kumpulan ini sangat ekstrem dan tidak baik untuk negara," tambah Shen.

Warna-warni Politik
Torashah

DunSemarang

0 ulasan
sumber :-

DunSemarang


Mensejahterakan Rakyat....

Posted: 03 May 2013 09:26 PM PDT

Pilihlah dengan bijaksana wahai anakmuda...untuk KESEJATERAAN Ummah Melayu dan lainnya. Silap percaturan, silap pilih,silap UNDI...KESENGSARAAN menanti. Marilah UNDI UMNO dan BN. Undilah DSBJ dan DWKS.

Pt Semo....Patriotik.

Posted: 03 May 2013 09:18 PM PDT

 Pt Semo,Ayer Hitam DunSemarang. Majoriti penduduknya adalah Melayu Jawa. Rajin dan bersemangat waja. Mengkut lapuran dari Saudara Azman Ali, dengan penuh yakin dan keizinan Allah hampir 98% penduduk akan mengundi UMNO dan Bn, katanya. DSBJ Calon Dun Semarang adalah seorang yang terlalu hampir di hati penduduk dan proaktif mengatasi segala permasalahan masyarakat setempat. Ujarnya lagi...marilah kita semua mengundi UMNO dan BN yang telah banyak berjasa. Kalau kita UBAH ianya akan menambah MASALAH  jadi kita juga yang SUSAH....DAP akan tertawa berDEKAH-DEKAH sementara PAS akan menghirup HAMpasNYA,dan PKR akan terus bercaKaRan.
 Indahnya kampung Pt Semo
Jet Pejuang melambangkan Perjuangan Bangsa

BenciNYA pada MELAYU...

Posted: 03 May 2013 06:59 PM PDT

Bencinya mereka pada MELAYU...
mereka sebenarnya membenci Melayu...tak kiralah..Melayu UMNO PAS PKR dan lainNYA.
Asal ada nama Melayu sahaja..secara spontan mereka akan ALERGIK dan JIGIK....langsung tiada TERIMA KASIH dan mengenang BUDI Orang melayu di Tanah Melayu ini.. Ingatlah wahai anak BangsaKU...Undi Mu berharga..Jangan UNDI DAP...UMNO masih HIDUP.

Kami Gempur....musuh UMNO dan BN

Posted: 03 May 2013 10:30 AM PDT

 Kami akan sentiasa bersama...UMNO
Kelab Aero Rc Pt Raja telah lama mempromosi BN dan UMNO di angkasa.
kelab kami secara sukarela telah membuat penerbangan dan meyebarkan risalah Pro UMNO dan BN.
 Antara tempat dan Kg yang kami telah jelajahi...Kg Pt Semo, Pt Lapis Semarang.
SMK SuPer Pt Semarang. SMK Datuk Menteri. Pusat Ternakan Haiwan Bt 8 Kluang.
Lapangan Terbang Kem Mahkota Kluang. Pt Surau, Pt Lintang. Pusat BB Ayer Hitam.
SMK Tun Ismail. Ladang Asam Bubuk...Majoriti ruang angkasa DUN Semarang.
 Kami mempunyai lebih 30 orang ahli....dan besedia memburu siapa sahaja hingga ke Lahad Datu.
 Kami sedia gempur....
Sambutan amat menggalakkan dari penduduk sekitar..walaupun ada segelitir yang mencemuh bila Jet dan kapal buatan sendiri kami terbang dan tertera logo UMNO dan BN. Kami bangga dapat menyumbang dan bersama berbakti kepada UMNO dan BN walaupun sumbangan tidak seberapa dan amat kecil nilainya.

Kami BERSAMA MU...DSN

Posted: 03 May 2013 10:06 AM PDT


Kami akan tetap mengundi UMNO dan BN...itulah yang diucapkan oleh salah seorang penduduk Kg Pt Semerto. Datuk Samsolbari Bin Jamali bukan orang asing di Kg Pt Semerto dan kami percaya majoriti penduduk Pt Semerto mengundi BN....katanya.
Kg Pt Semerto....Meriah dan Patriotik...Tahniah!!!

Fahamkan...apakah yang ditulis...

Posted: 03 May 2013 09:57 AM PDT

UBAH mengikut papan tanda...Tulis Cina itu lebih Besar dari Tulis Bahasa Melayu...Adakah ini satu simbol tersembunyi ELEMENT RASIS. Yang murahnya logo PAS untuk dipangkah kecil..semuga mendapat undi yang kecil juga..

Iklan Susu Cap PAS

Posted: 03 May 2013 09:49 AM PDT

Apakah yang tersirat...kepada siapa iklan ini di tuju dan apa maknanya...Mana tulis jawi PAS dan Bahasa Malaysia..AdaKAH IKLAN mempunyai makna tersembunyi agar tidak diketahui oleh orang Melayu dan India....Mana Islamiknya PAS...mengapa tidak bertudung...tak marahkah orang PAS...atau memang REDHA atas nama Pakatan Pemusnah Bangsa dan Agama....yang aku faham LYNAS.
Kesimpulannya.....kalau kita semua leka dan UNDI kepada mereka..lambat laun kita PASti digadai. Oleh itu wahai anak BangsaKU..gunakanlah UNDIMU untuk masa hadapan.

Sayap Parti

Bahagian