Pengikut

Nuffnang

Sabtu, 30 Mac 2013

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Rancangan Jahat Pembangkang Terbongkar #GE13 #tolakPR

Posted: 30 Mar 2013 12:05 AM PDTMencetuskan keganasan dan kekacauan bukan lagi sesuatu perkara yang asing bagi pembangkang. Mereka sanggup buat apa sahaja untuk berkuasa.

Sama seperti 2008, mereka meminta agar pemantau asing datang dan mereka tidak jadi membuat kacau bila keputusan pilihan raya memihak kepada mereka di lima buah negeri.

Dokumen di atas mendedahkan PKR bercadang untuk membuat kekacauan di 10 tempat di seluruh negara. Memang sudah sekian lama PKR merancang untuk mengadakan keadaaan yang tidak tenteram di negara ini.

Keganasan yang sama mengikut modus operandi "tangan asing" sebagaimana yang telah berlaku sebelum ini (lihat Bershit1,Bershit2,dll). Revolusi dan kekacauan adalah senjata terakhir Anwar.

Mereka merancang membuat kekacauan ketika hari pembuangan undi, apakah kekacauan tersebut boleh jadi lebih awal lagi? Apa sahaja boleh berlaku. Apa yang penting, rakyat Malaysia perlu sentiasa berhati hati dan berjaga jaga. Undi boleh mengubah situasi.


LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

1 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


MB SELANGOR TUNAI JANJI MANIFESTOnya..?

Posted: 30 Mar 2013 05:38 AM PDT
kesimpulannya: SAY NO TO PAKATAN RAKYAT

Panas! Wan Azizah akan bertanding di Dun Pelabuhan Klang

Posted: 30 Mar 2013 04:18 AM PDT


Bila dah takde tempat dihati pengundi,maka mulalah pasangan laki-bini ni meroyan nak cari "port"baru bagi meneruskan agenda menipu,memfitnah dan me..... rakyat.
Alkisah seperti yang kita ketahui umum bahawa DSAI baru-baru ini ada menyatakan hasrat untuk tidak mengekalkan kerusi Parlimen Permatang Pauhnya dan telah berhasrat untuk memilih Selangor ataupun Perak.
Dan terkini,isterinya yang tersayang...Azizah,pula dikhabarkan akan menurut jejak langkah DSAI tapi beliau telah memilih Selangor dan kawasan yang dipilihnya adalah di Pelabuhan Klang.Jeng..jeng.jeng..
Berita ini telah disahkan oleh orang kuat PKR Cabang Klang dimana telah berlangsungnya sidang akhbar khas membincangkan perkara ini,yang telah diketuai oleh Yew Boon Lye,selaku Ketua PKR Cabang Klang dan bersama beberapa pemimpin PKR yang lain pada hari ini,

Menurut Yew Boon Lye,PKR Cabang Klang menawarkan tempat kepada Azizah berikutan beliau yakin yang si Azizah ni dapat menaikkan sokongan rakyat Klang terhadap PKR,namun pada hakikatnya beliau ingin menghalang SUHAIMI MOHD NOR,Penyelaras PKR Dun Port Klang daripada bertanding dikawasan itu.Perghh..nampak sangat PKR mempunyai masalah dalaman yang begitu KONFLIK dan KEKURANGAN CALON YANG BERWIBAWA untuk memimpin rakyat,senang kata,memang takde calon dah..semua takut kena jilat ketiak.
Kesimpulannya di sini,aku ingin memperkatakan bahawa:

1) PKR sekarang ini telah dilihat semakin ketandusan idea/calon serta kewibawaan dalam pimpinan
2) PKR mempunyai masalah dalaman yang kritikal hingga sanggup cantas-mencantas
3) PKR sebuah Parti yang Kian Rapuh..
4) PKR sudah ditolak oleh rakyat Permatang Pauh
5) PKR HARUS DITUMBANGKAN PADA PRU 13

Sayap Parti

Bahagian