Sabtu, 30 Mac 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


MB SELANGOR TUNAI JANJI MANIFESTOnya..?

Posted: 30 Mar 2013 05:38 AM PDT
kesimpulannya: SAY NO TO PAKATAN RAKYAT

Panas! Wan Azizah akan bertanding di Dun Pelabuhan Klang

Posted: 30 Mar 2013 04:18 AM PDT


Bila dah takde tempat dihati pengundi,maka mulalah pasangan laki-bini ni meroyan nak cari "port"baru bagi meneruskan agenda menipu,memfitnah dan me..... rakyat.
Alkisah seperti yang kita ketahui umum bahawa DSAI baru-baru ini ada menyatakan hasrat untuk tidak mengekalkan kerusi Parlimen Permatang Pauhnya dan telah berhasrat untuk memilih Selangor ataupun Perak.
Dan terkini,isterinya yang tersayang...Azizah,pula dikhabarkan akan menurut jejak langkah DSAI tapi beliau telah memilih Selangor dan kawasan yang dipilihnya adalah di Pelabuhan Klang.Jeng..jeng.jeng..
Berita ini telah disahkan oleh orang kuat PKR Cabang Klang dimana telah berlangsungnya sidang akhbar khas membincangkan perkara ini,yang telah diketuai oleh Yew Boon Lye,selaku Ketua PKR Cabang Klang dan bersama beberapa pemimpin PKR yang lain pada hari ini,

Menurut Yew Boon Lye,PKR Cabang Klang menawarkan tempat kepada Azizah berikutan beliau yakin yang si Azizah ni dapat menaikkan sokongan rakyat Klang terhadap PKR,namun pada hakikatnya beliau ingin menghalang SUHAIMI MOHD NOR,Penyelaras PKR Dun Port Klang daripada bertanding dikawasan itu.Perghh..nampak sangat PKR mempunyai masalah dalaman yang begitu KONFLIK dan KEKURANGAN CALON YANG BERWIBAWA untuk memimpin rakyat,senang kata,memang takde calon dah..semua takut kena jilat ketiak.
Kesimpulannya di sini,aku ingin memperkatakan bahawa:

1) PKR sekarang ini telah dilihat semakin ketandusan idea/calon serta kewibawaan dalam pimpinan
2) PKR mempunyai masalah dalaman yang kritikal hingga sanggup cantas-mencantas
3) PKR sebuah Parti yang Kian Rapuh..
4) PKR sudah ditolak oleh rakyat Permatang Pauh
5) PKR HARUS DITUMBANGKAN PADA PRU 13

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sac Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton slode Pas Cher Louis Vuitton

Pengikut