Isnin, 4 Februari 2013

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


SEKALUNG TAHNIAH KEPADA DATUK SERI SYED ALI AL HABSHEE

Posted: 03 Feb 2013 07:13 PM PST

Ketua UMNO Bahagian Cheras, Datuk Wira Syed Ali Alhabshee hari ini dianugerahkan Darjah Seri Mahkota Wilayah (S.M.W.) bersempena sambutan Hari Wilayah Persekutuan, yang membawa gelaran DATUK SERI.

Anugerah tersebut disempurnakan oleh Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong, di Balairongseri, Istana Negara, Jalan Duta, Kuala Lumpur.

Datuk Seri Syed Ali yang juga Setiausaha Badan Perhubungan UMNO Wilayah Persekutuan menyifatkan penganugerahan tersebut sebagai penghargaan terhadap seluruh kepimpinan UMNO di Bahagian Cheras dan di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur amnya.

"Saya amat terharu dengan penganugerahan tersebut dan insyaallah akan terus menabur khidmat bakti kepada masyarakat setempat," katanya ringkas ketika ditemui di majlis tersebut.

Dua orang Ahli Jawatankuasa UMNO Bahagian Cheras, iatu Encik So'aid Ali turut dianugerahkan Ahli Mahkota Wilayah (A.M.W.) dan Puan Sri Datin Che Ashidah Mini,di anugerahkan Kesastria Mahkota Wilayah (K.M.W.).

Pegawai Media kepada Datuk Seri Syed Ali, Encik Amran Mamat pula dianugerahkan Pingat Pangkuan Mahkota Wilayah (P.P.W).
 
Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras mengambil kesempatan mengucapkan sekalung Tahniah kepada Datuk Seri Syed Ali Al Habshee dan penerima - penerima anugerah pingat sempena Hari Wilayah 2013.
 

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


"Sial bin Celaka"??gelaran yang diberi oleh Khalid Ismath kepada Menteri Besar Kedah...

Posted: 04 Feb 2013 06:57 AM PST


SEMALAM MERUPAKAN HARI YANG PENUH SEJARAH BUAT RAKYAT MALAYSIA,TANPA MENGIRA FAHAMAN POLITIK,TANPA MENGIRA BANGSA,AGAMA dan DARJAT,KESEMUANYA BERSATU HATI DAN TENAGA MENJAYAKAN PROGRAM "MY BEAUTIFUL MALAYSIA" DIMANA IANYA TELAH DISEMPURNAKAN OLEH YAB PERDANA MENTERI MALAYSIA,DATUK SERI NAJIB TUN RAZAK.
PROGRAM YANG DILANCARKAN SERENTAK DISELURUH NEGARA INI SEMEMANGNYA TELAH MENDAPAT SAMBUTAN YANG AMAT LUAR BIASA,HINGGAKAN ADA SESETENGAH PIHAK RASA PROGRAM INI PROGRAM YANG PANAS.MANAKAN TIDAK,DI KUALA LUMPUR SAHAJA HAMPIR 100,000 ORANG TELAH TURUN BERSAMA PM..TU BELUM DI NEGERI LAIN.SUDAH PASTI MENCECAH 100 RIBU LEBIH.ALHAMDULILLAH.
KEMERIAHAN TURUT DIRASAI DI NEGERI KEDAH DARUL AMAN,DIMANA MENTERI BESARNYA SENDIRI JUGA TURUT TURUN PADANG BERSAMA RAKYAT SEDANGKAN PARA PEMIMPIN LAIN YANG SEANGKATAN DENGAN BELIAU,LEPAK AJE DI RUMAH.
SECARA PERIBADI,TAHNIAH AKU UCAPKAN KAT MB KEDAH NI,POLITIK DIKETEPIKAN SEKETIKA..DEMI PROGRAM ANAK MUDA ANJURAN UMNO/BN.

NAMUN..HARI INI,ADA JUGAK PIHAK YANG TAK BERPUAS HATI DAN PANAS DENGAN TINDAKAN YANG DILAKUKAN OLEH AZIZAN ITU..ADA YANG SANGGUP "MENYIAL"KAN MB KEDAH NI..BETUL-BETUL DASAR BUDAK YANG TIDAK SEDAR DIRI.

 TAK SALAHKAN KALAU MB KEDAH NI LAKUKAN PERKARA YANG BAIK.DAN YANG PALING MENARIK,BILA MB KEDAH INI MENYATAKAN BAHAWA PROGRAM YANG DIADAKAN INI SEMEMANGNYA BERTEPATAN DENGAN AJARAN ISLAM...ALHAMDULILLAH..
SIAL BIN CELAKA ..SEPATUTNYA BUKAN DITUJUKAN KEPADA MB KEDAH,AKAN TETAPI IANYA BERTEPATAN DITUJUKAN KAT MAMAT NI..
UDAH-UDAHLAH KHALID!MANUSIA JENIS SEPERTI KAU LAH YANG MEROSAKKAN MASA DEPAN ANAK MUDA DI MALAYSIA INI..

pssstt : ADAKAH MB KEDAH INI JUGA AKAN MENERIMA NASIB YANG SAMA SEPERTI Dr.Hasan Ali & Ustaz Nasa??

HAMIM Ledang

HAMIM Ledang


Menjelang Tahun Baru Cina Tahun 2013

Posted: 03 Feb 2013 11:12 PM PST
Perasmian Taman Sains & Matematik

Posted: 03 Feb 2013 11:01 PM PST

Lokasi : Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Mahmud Iskandar, Sg Mati, Johor
Tarikh  : 25 Januari 2013

Pengikut