Isnin, 4 Februari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


"Sial bin Celaka"??gelaran yang diberi oleh Khalid Ismath kepada Menteri Besar Kedah...

Posted: 04 Feb 2013 06:57 AM PST


SEMALAM MERUPAKAN HARI YANG PENUH SEJARAH BUAT RAKYAT MALAYSIA,TANPA MENGIRA FAHAMAN POLITIK,TANPA MENGIRA BANGSA,AGAMA dan DARJAT,KESEMUANYA BERSATU HATI DAN TENAGA MENJAYAKAN PROGRAM "MY BEAUTIFUL MALAYSIA" DIMANA IANYA TELAH DISEMPURNAKAN OLEH YAB PERDANA MENTERI MALAYSIA,DATUK SERI NAJIB TUN RAZAK.
PROGRAM YANG DILANCARKAN SERENTAK DISELURUH NEGARA INI SEMEMANGNYA TELAH MENDAPAT SAMBUTAN YANG AMAT LUAR BIASA,HINGGAKAN ADA SESETENGAH PIHAK RASA PROGRAM INI PROGRAM YANG PANAS.MANAKAN TIDAK,DI KUALA LUMPUR SAHAJA HAMPIR 100,000 ORANG TELAH TURUN BERSAMA PM..TU BELUM DI NEGERI LAIN.SUDAH PASTI MENCECAH 100 RIBU LEBIH.ALHAMDULILLAH.
KEMERIAHAN TURUT DIRASAI DI NEGERI KEDAH DARUL AMAN,DIMANA MENTERI BESARNYA SENDIRI JUGA TURUT TURUN PADANG BERSAMA RAKYAT SEDANGKAN PARA PEMIMPIN LAIN YANG SEANGKATAN DENGAN BELIAU,LEPAK AJE DI RUMAH.
SECARA PERIBADI,TAHNIAH AKU UCAPKAN KAT MB KEDAH NI,POLITIK DIKETEPIKAN SEKETIKA..DEMI PROGRAM ANAK MUDA ANJURAN UMNO/BN.

NAMUN..HARI INI,ADA JUGAK PIHAK YANG TAK BERPUAS HATI DAN PANAS DENGAN TINDAKAN YANG DILAKUKAN OLEH AZIZAN ITU..ADA YANG SANGGUP "MENYIAL"KAN MB KEDAH NI..BETUL-BETUL DASAR BUDAK YANG TIDAK SEDAR DIRI.

 TAK SALAHKAN KALAU MB KEDAH NI LAKUKAN PERKARA YANG BAIK.DAN YANG PALING MENARIK,BILA MB KEDAH INI MENYATAKAN BAHAWA PROGRAM YANG DIADAKAN INI SEMEMANGNYA BERTEPATAN DENGAN AJARAN ISLAM...ALHAMDULILLAH..
SIAL BIN CELAKA ..SEPATUTNYA BUKAN DITUJUKAN KEPADA MB KEDAH,AKAN TETAPI IANYA BERTEPATAN DITUJUKAN KAT MAMAT NI..
UDAH-UDAHLAH KHALID!MANUSIA JENIS SEPERTI KAU LAH YANG MEROSAKKAN MASA DEPAN ANAK MUDA DI MALAYSIA INI..

pssstt : ADAKAH MB KEDAH INI JUGA AKAN MENERIMA NASIB YANG SAMA SEPERTI Dr.Hasan Ali & Ustaz Nasa??

Tiada ulasan:

Pengikut