Rabu, 9 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PANAS! ADA KETUA BAHAGIAN TAK TIDO LENA...BILA PM NAK JUMPA ESOK..

Posted: 09 Jan 2013 07:20 AM PST


CUACA YANG NYAMAN PADA MALAM INI,PASTINYA BUATKAN KITA TIDUR NYEYAK DAN DIBUAI MIMPI INDAH...NAMUN TIDAK BAGI BEBERAPA ORANG KETUA BAHAGIAN DI NEGERI SELANGOR KHUSUSNYA..JENG..JENGGGG...MAHUNTA TIDAK..PABILA PM TELAH MEMANGGIL MEREKA UNTUK MENGADAP JAM 10 PM ESOK..YEE..PUKUL 10 PM ESOK DI PUTRAJAYA...PERGHHH!AKU PULAK YANG KECUT...NAMUN..TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR..TERLAJAK PERBUATAN...SENDIRI MAU TANGGUNG!AKU RASA INI BERIKUTAN LAPORAN YANG PUcTD DEDAHKAN BEBERAPA HARI LALU BERHUBUNG http://pemudatelokdatok.blogspot.com/2013/01/panasmana-perginya-bajet-tuuntuk-rakyat.html
ATAU MEMBINCANGKAN PERSIAPAN TERKINI BAHAGIAN-BAHAGIAN MENJELANG PRU-13 NANTI..APA PUN..KITA TENGOKLAH YE......
PESANAN: BERANI KERANA BENAR BRO...

12 Jan..Malaysia akan jadi Republik?

Posted: 09 Jan 2013 03:21 AM PST

AMAT BIADAP!KORANG LIHATLAH GAMBO TU..THIS FLAG MUST GO CHANGE!
MEMANG MENYIRAP BETUL DARAH AKU PETANG-PETANG NI..OITTT!KALAU KORANG RASA KORANG DAH TAK MINAT DUK KAT MALAYSIA NI..KORANG PERGI BERAMBUSLAH DARI SINI!
INILAH JUAK-JUAK ANUAR BIN IBRAHIM BAKAL PERDANA MENTERI YANG DIAGUNG-AGUNGKAN.KORANG SEDAR ATAU TAK AKAN KESANNYA..BETUL-BETUL TAKDE OTAKLAH KORANG NI.
AKU PUN TAK PAHAM KENAPA KORANG BERIYA-IYA NAK HIMPUN GAK SABTU NI..ALAHAI TAKDE KERJA LAIN KE NAK DIBUAT..YANG DUK ATAS TU PUNYA SUKA SEBAB DORANG TAK PAYAH BUAT KERJA..YANG TERPEKIK TERLOLONG TU KORANG YANG TAKSUB AJE..AMAN?MULA-MULA AJE KORANG CAKAP AMAN..AKU YAKIN..PASTI KORANG BUAT KECOH PUNYA..MULALAH SALAHKAN PIHAK BERKUASA..HARKKTUIIII!
KEMANA PERGINYA RASA HORMAT TERHADAP PEMIMPIN DAN NEGARA?
Kepada semua..anda harus  baca strategi jahat juak FUCKatan ini..
http://truthvaccine.blogspot.com/2012/12/strategijahatpr-bahaya-pendedahan.html?m=1

GANAS! BELUM JADI PM DAH BERANI LANGGAR PERINTAH SULTAN!

Posted: 09 Jan 2013 01:38 AM PST

DAULAT TUANKU!DAULAT TUANKU!DAULAT TUANKU!

AKU PUN TAK PAHAM DENGAN KETUA PEMBANGKANG NI..NAMPAK BENO KEMARUK SANGAT NAK JADI ORANG NOMBOR 1 KAT MALAYSIA NI.KETUA AGAMA DISESEBUAH NEGERI TU SAPA???TENTULAH SULTAN..DAH SULTAN SELANGOR TEGASKAN BAHAWA DALAM TITAH BAGINDA  "Kalimah Allah tidak boleh sama sekali digunakan di negeri Selangor oleh mana-mana agama bukan Islam yang lain sebagaimana yang telah difatwa dan diwartakan pada 18 Februari 2010", katanya. 
NAMPAK BENAR MEREKA INI TAK MAKAN SAMAN,DAN TAK TAAT KEPADA PEMERINTAH!KINI SI NUAR SALAHKAN MAIS PULAK!DENGAN MENGATAKAN "LARANGAN KEPADA PR SAHAJA"APA KE BANGANGNYA SI NUAR NI..
INIKAH PEMIMPIN YANG ANDA INGINKAN???

PETALING JAYA – Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengulas titah Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah yang melarang penggunaan kalimah ALLAH di kalangan orang bukan Islam di negeri ini hanya terpakai kepada Pakatan Rakyat (PR).

Menurutnya, walaupun titah tersebut dikeluarkan melalui Majlis Agama Islam Selangor (Mais), ia tidak semestinya mewakili kerajaan negeri.

"Mais bergerak bebas dan tak ada kena-mengena dengan kerajaan negeri Selangor, bahkan beberapa kenyataan Mais itu tidak semestinya mewakili kerajaan negeri.

"Sebab itu semua larangan berkenaan hanya terpakai kepada PR dan tidak kepada Umno," katanya pada sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini, hari ini.

Pagi tadi, Setiausaha Mais, Datuk Mohd Misri Idris dalam satu kenyataan berkata, Sultan Sharafuddin melahirkan rasa kesal terhadap kenyataan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng baru-baru ini yang menggesa Kerajaan Persekutuan membenarkan kalimah ALLAH digunakan dalam kitab Bible versi Bahasa Melayu.

Berikutan itu, Mohd Misri berkata, Tuanku telah memanggil satu mesyuarat tergempar dengan ahli-ahli Mais, Mufti Selangor dan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) kelmarin berhubung perkara itu.

Tegasnya, baginda membuat keputusan dan menetapkan bahawa kalimah ALLAH adalah perkataan suci yang khusus bagi umat Islam dan dilarang untuk digunakan oleh mana-mana agama bukan Islam di Selangor seperti yang dinyatakan dalam fatwa dan diwartakan pada 18 Februari 2010.

Tiada ulasan:

Pengikut