Ahad, 20 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


VIDEO KEPINCANGAN PKR dan PAS di KUALA LANGAT.WAJIB TENGOK!

Posted: 20 Jan 2013 04:46 AM PST

PANAS! PKR RANTING SIMPANG MORIB TOLAK CALON PAS

Posted: 20 Jan 2013 01:34 AM PST

AYOYOO....APA SUDAH JADI NI...JENG JENG JENG

LIVE: PANAS! PENYOKONG PR SENDIRI TOLAK PAS

Posted: 20 Jan 2013 12:00 AM PST


PERHH..NI LIVE PUNYA STORY..HANGAT LAGI NI.BERTEMPAT DI BALAIRAYA SIMPANG MORIB,BANTING,SELANGOR..PADA HARI INI,TERDAPAT DEMO JUGA..TAPI DEMO KALI NI BERBEZA DENGAN DEMO YANG KEBIASAAN PUAK PR LAKUKAN..KEBIASAANNYA MEREKA AKAN BERDEMO KUTUK DAN HENTAM KERAJAAN BN..TAPI HARI INI SEBALIKNYA BERLAKU..
AHLI PR KUTUK PEMIMPIN PR SENDIRI..PERGHHH..MACAM SUKAR UNTUK DIPERCAYAI,NAMUN..ITULAH HAKIKAT YANG PERLU DITERIMA.MANA KAN TAK,SERAMAI 40-50 ORANG YANG TERDIRI DARIPADA MASYARAKAT INDIA DI SITU HARI INI YANG DIKERAJUI OLEH KETUA PKR RANTING SIMPANG MORIB TELAH BERHIMPUN DAN MENOLAK SEBULAT SUARA MENOLAK TUAN HAJI HASNUL YANG JUGA PEGAWAI PENYELARAS DUN MORIB (pada masa kini) UNTUK MENJADI CALON PRU KE 13 AKAN DATANG.PERGHH!TERSENTAP BRO HASNUL DIBUATNYA..
KENAPA MEREKA BERDEMO?jeng..jeng..TEAM RISIKAN PUcTD YANG BERADA DI SITU TERUS MEMBONGKAR....

  1. HJ.HASNUL DIDAPATI TELAH MEMBUAT LAPORAN  POLIS PALSU TERHADAP PENGANJUR DIMANA HJ.HASNUL DI DALAM LAPORAN POLISNYA MENYATAKAN BAHAWA SI PENGANJUR NI TELAH MENGUGUTNYA DI DALAM SATU MAJLIS ANJURAN PAS pis pus DI TAMAN DAMAI SIMPANG MORIB..AKIBATNYA SI PENGANJUR TELAH DIPANGGIL OLEH PIHAK POLIS UNTUK DIAMBIL KETERANGAN...PERGHHH...DEMI KUASA...SANGGUP TIKAM KAWAN WOOO..AYOYO.
  2. KESEMUA MEREKA TELAH BERSEPAKAT UNTUK MENJATUHKAN  HASNUL DAN JUGA....AHLI PARLIMEN KUALA LANGAT ...JIKA KEDUA-DUA MEREKA INI DICALONKAN..LAGI HEBAT..
APA NAK JADI NI...SATU KOMPONEN PUN BOLEH TIMBUL ISU MACAMNI,,BARU PERINKAT DUN PUN DAH MERABAN TAK TENTU PASAL..SEMUANYA ANGKARA GILA KUASA DAN KEDUDUKAN..AKIBATNYA..RAKYAT YANG JADI MANGSA..PUIIIIII..CAMNI NAK PERINTAH NEGARA..ABAIKAN JE PR..


KESIMPULAN: WALAUPUN BN NI DISERTAI PELBAGAI PARTI KOMPONEN,NAMUN KITA TAK PERNAH DENGAR PUN PEMIMPIN BN BERBALAH..APATAH LAGI MAIN UGUT MENGUGUT ANTARA SATU SAMA LAIN..JADI..TOLAK PAKATAN..TERIMA BN...Tiada ulasan:

Pengikut