Rabu, 16 Januari 2013

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


GEMPAR! RAMAI YANG JADI SAKSI NAMPAK KEMALUAN RONNIE LIEW DI PANDAMARAN!

Posted: 15 Jan 2013 09:43 PM PST


AKU BERANGGAPAN YANG EXCO KERAJAAN TEMPATAN YANG SORANG NI IBARAT DAH JATUH DITIMPA TANGGA..GEDEBUKKK..ADUHHAAAI...KESIAN PUN TARA GUNA WOO..LU SENDIRI MAU INGATLAH,SEPANDAI-PANDAI ITU TUMPAI LOMPAT,ONE DAY PASTI JATUH JUGAK KE TANAH..DULU ORANG DENGAR LU PUNYA KATA..TAPI..SIKALANG NO WAY MAN!

BEGINILAH NASIB YANG MENIMPA SI RONNIE LIEW,EXCO KERAJAAN TEMPATAN DIMANA KUASA MUTLAKNYA JAGA PBT-PBT KAT NEGERI SELANGOR...
KENAPA AKU KATA CAMNI..PADA TANGGAL 13 JAN 13..TARIKH YANG BUAT SI RONNIE DEMAM HAMPIR KE HARI INI,TARIKH YANG AKAN RONNIE LIEW AKAN KENANG SAMPAI AKHIR HAYAT BELIAU....TARIKH INI TELAH DIADAKAN 1 PROGRAM CERAMAH YANG BERTAJUK UBAH BERSIHKAN MALAYSIA DIHADAPAN DEWAN JKKK PANDAMARAN YANG MANA KAWASAN INI ADALAH JAJAHAN TAKLUK SI RONNIE..
YANG MENJADI TANDA TANYA HINGGA HARI INI,WALAUPUN PROGRAM DIKAWASAN BELIAU,NAMUN KENAPA RONNIE LIEW TIDAK DIBERI PELUANG UNTUK BERUCAP..YANG BERUCAP IALAH NG CHIN HENG,DATO MOHD ARIF,NG SUEE LIN,TONY PUA,CHARLES SANTIAGO dan SI TERESSA KOK..HAHHAHAA..

RONNIE DIKESAN PADA JAM 10PM..TU PUN HANYA 1/2 JAM JE..TAK TAHAN KENA PERLI NGAN KAWAN-KAWAN SEKUTUNYA..HAHAHA.JELAS KITA LIHAT BAHAWA HUBUNGAN RONNIE LIEW DENGAN D.A.P KLANG MASIH TAK PULIH LAGI HINGGALAH KE HARI INI..PERGHHH!KAN AKU DAH CAKAP..MEREKA YANG ADA DALAM PARTI PKR NI MEMANG TAK BOLEH DIBAWA BERBINCANG..MEMASING NAK TUNJUK POWER..MEMASING NAK ISI POKET SENDIRI JE..RAKYAT DIKETEPIKAN!HARKTUII..
JOM BACA KAT SINI KEMALUAN RONNIE LIEW JELAS KELIHATAN
PADA HAKIKAT,RONNIE NI TERPAKSA TEBALKAN MUKANYA UNTUK HADIR WALAUPUN SEKEJAP SEBAB TU ADALAH KAWASANVDUN DIA SENDIRI WALAUPUN MEREKA TIDAK JEMPUT RONNIE BERCAKAP.YANG PALING KETARA..JELAS MENUNJUKKAN TERDAPAT PERPECAHAN YANG KETARA DAN SIFAT BERPUAK-PUAK DIKALANGAN PEMIMPIN DAP DAN APAKAH NASIB RONNIE PADA PRU-13 NANTI...ADAKAH DIA AKAN TERCALON???HAHAHA..MUNGKIN TIDAK!
TUNGGU PENDEDAHAN TEAM PUcTD MENGENAI NASIB RONNIE DI PRU13 NANTI...JENG.JENG.JENG..

Tiada ulasan:

Pengikut