Pengikut

Nuffnang

Isnin, 8 Oktober 2012

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Rakyat Malaysia yang teringin dijajah sila undi pembangkang W@umbkl

Posted: 07 Oct 2012 11:51 PM PDT



                                                               
KUALA LUMPUR : Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad menyifatkan memberi undi kepada pembangkang sama seperti mengundi George Soros iaitu penyangak mata wang yang kejam.

Beliau menegaskan, Soros menggunakan wang beliau bagi meletakkan calon pilihannya untuk memerintah negara-negara yang disasarkan.

Bagi Malaysia, katanya, Soros memilih pemimpin pembangkang seperti Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk melakukan pertukaran rejim dengan menjatuhkan kerajaan sedia ada.

''Mungkin sesetengah orang masih ingat Datuk Seri Anwar Ibrahim begitu gemar dengan 'masyarakat sivil' ketika berada dalam kerajaan dan beliau juga masih bercakap tentang perkara itu sekarang. Persamaan idea antara Soros dengan Anwar adalah penting," katanya dalam satu rencana yang ditulis untuk akhbar New Sunday Times hari ini.

Dr. Mahathir secara jelas menunjukkan pembabitan Soros melalui Open Society Institute dalam menukar pemerintah sesebuah negara seperti yang berlaku di Georgia.

Sebelum ini, Suara Rakyat Malaysia (Suaram) juga didakwa turut menerima sumbangan daripada Open Society Institute.

Dr. Mahathir turut melontar persoalan mengapa Soros membiayai Malaysiakini, sebuah portal berita propembangkang.

''Jelas sekali, tindakan itu adalah untuk menjayakan perubahan rejim dengan meletakkan calon-calon pilihannya sebagai Perdana Menteri dan menteri-menteri di dalam kerajaan Malaysia.

''Apa yang kerajaan itu akan lakukan nanti ? jika tidak melaksanakan hasrat Soros," katanya.

Tegas beliau, Malaysia adalah salah satu sasaran Soros.

''Sekiranya terdapat rakyat Malaysia yang ingin dijajah semula, itu adalah pilihan mereka. Tetapi saya percaya rakyat Malaysia tidak mahu menjadi tali barut asing," katanya.

Menurut Dr. Mahathir, tindakan Soros itu terbukti berjaya menjatuhkan rejim di Georgia, Ukraine dan Hungary.


Sumber: Utusan Malaysia

www.pemuda-enggang.org

0 ulasan
sumber :-

www.pemuda-enggang.org


Projek Datum Jelatek

Posted: 08 Oct 2012 04:09 AM PDT

Projek yang digembar gemburkan sebagai projek Mewah oleh PKR..kini menjadi satu realiti.. http://www.datumjelatek.com/ ironiknya..tapak bekas rumah pangsa pkns yang 100% nye terdiri dari orang melayu dipasarkan di Singapura pada minggu lepas. Harga indikatif paling rendah ialah sebanyak RM500,000. Apakah nasib … Continue reading

Dr Mohamad Khir Toyo

0 ulasan
sumber :-

Dr Mohamad Khir Toyo


Politik Konflik Agama Bahaya Kepada Negara

Posted: 08 Oct 2012 12:04 AM PDT

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

0 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Jelas..Bangsa CINA pun menolak DAP..

Posted: 07 Oct 2012 09:47 PM PDT

Jelas, nyata dan terang.. PKR merupakan Parti Kulopkan Rakyat

Posted: 07 Oct 2012 08:23 AM PDT

Semenjak kena baling cat kat bas Presidennya.. perghhh.. hebat betul kawalan yang diberikan...mengalahkan menteri atau perdana menteri pulak aku tengok. Walhal yang korat xcort tu tak pandang pun korang.. satu lagi bentuk pembaziran yang puak PKR lakukan.. yelah.. mana nak bayo gaji para pengawal peribody bang Nuar ni.. kereta yang xcort pun bukan calang-calang lagi.. kereta Nasioanal tak main lahhh.. semua yang jenis Cam.. camm punya.. perghh.. hebat sungguh mereka ni ye.. manalah mereka dapat duit ni.. jangan terpedaya dengan dakyah pembangkang ni wahai kekawan semua.. semua yang mereka lakukan adalah auta semata-mata. 



Team PUcTD

Sayap Parti

Bahagian