Pengikut

Nuffnang

Selasa, 18 September 2012

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


[Video] Warna warni Rumah Terbuka UMNO Bahagian Segambut @umbkl

Posted: 18 Sep 2012 01:00 AM PDT

Mungkin agak terlewat untuk SP share video ni tapi SP upload jugak khas buat rakan-rakan SP di UMNO Bahagian Segambut.

Hope korang enjoy video yang serba kekurangan ni,.

Terbukti @ngehkooham anti islam???!!!! @umbkl @mediaumno

Posted: 17 Sep 2012 11:34 PM PDT


SP malas nak komen banyak2. Korang tengok gambar atas ni dan nilaikan sendiri. Tak boleh agaknya kalau sekali aje politik diketepikan. ini tidak dalam isu agama macam ni pun si Kafir Harbi ni masih lagi nak berpolitik. Memang BINGAIlah ko ni Ngeh!!!!


SP: Say NO to RACIST DAPig!!!!!!!

Razlan's

0 ulasan
sumber :-

Razlan's


Cat Merah penuhi Pejabat DAP?

Posted: 18 Sep 2012 02:50 AM PDTInilah gaya seorang kafir yang tidak akan menghormati Hak dan Agama orang Islam, beliau akan terus kepada memperbodohkan islam dan akan teru persendakan orang islam...

Ramai yang simpati terhadap penganiayaan terhadap Islam apabila filem ini dtierbitkan .. tetapi DAP Komunis ini terus mentertawakan dan menghina islam ...

Perlukah kita memafkan DAP kali ini?

Apakah yang perlu kita buat pada DAP?

Akan ada kenyataan dari DAP... ini kenyataa NGEH dan bukan DAP?

Inilah akibat kalau ada orang ISLAM yang sanggup bersengkonkola dengan KOMUNIS DAP...

ISLAM akan senantiasa di persenda kerana ada orang ISLAM yang membela KAPIR HARBI..

Saya akan bersama Pemuda seluruh Malaysia dalam Perarakkan dan akan mengutuk perbuatan DAP yang mempersendakan orang ISLAM!

PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN RIMBA TERJUN

0 ulasan
sumber :-

PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN RIMBA TERJUN


Posted: 18 Sep 2012 07:30 AM PDT

MOHON HEBAHAN

Adik Rayyan Menghidap Penyakit Jantung, Baru Berusia 24 Hari, Kini Dirawat Di Institut Jantung Negara (IJN) Wad MICU Katil No B 05, Kos Rawatan Terkini Dianggarkan Sekitar RM91 Ribu, Kepada Sesiapa Yang Ingin Menghulurkan Bantuan, Boleh datang Terus Ke Rumah Ibunya @ Salurkan Ke Akaun Berikut :

Akaun Maybank 
101543091555 
Sunarti Bt Bahtiar

Atau Terus Ke Alamat Berikut :
No.24, Jalan Sulong, Kampung Serkat, Pontian Johor

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

0 ulasan
sumber :-

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


"INNOCENCE OF MUSLIM" - SATU PENGHINAAN TERHADAP ISLAM, AL QURAN DAN NABI MUHAMMAD SAW

Posted: 18 Sep 2012 12:30 AM PDT

Isu penghinaan terhadap Islam, al-Quran dan Nabi Muhammad SAW ini sebenarnya telah berlarutan sejak dahulu lagi. Sebelum filem "Innocence Of Muslim", dunia hangat membicarakan tentang sebuah akhbar arus perdana Denmark yang menyiarkan karikatur Nabi Muhammad SAW. Penerbitan karikatur tersebut menyebabkan seluruh masyarakat Islam seluruh dunia membantah tindakan itu.

Filem Innocence Of Muslims atau nama lainnya Life of Muhammad yang terang-terang mengejek dan menghina Nabi Muhammad S.A.W telah menyebabkan demonstrasi besar-besaran menyerang kedutaan US di Libya dan mengorbankan duta Amerika, Christopher Stevens dan tiga kakitangan beliau.


Bantahan dibuat kepada pengarah filem, Sam Bacile tersebut yang warganegara Israel-America yang juga pemaju hartanah yang lebih menyifatkan politik untuk memberi perhatian kepada penghinaan Islam. Beliau disokong paderi Terry Jones yang sebelum ini terang-terang membakar Al-Quran yang menimbulkan rusuhan seluruh dunia.

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras menyeru agar seluruh Umat Islam di Malaysia  mengadakankan solat hajat, membaca Yasin dan berzikir pada Khamis ini di semua masjid dan surau bagi memohon kesejahteraan umat Islam di seluruh dunia berikutan penerbitan filem 'Innocence of Muslims'.

Ketua Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif  berkata "Sebagai umat Islam, seharusnya kita menunjukan kekuatan dan perpaduan umat Islam dalam menghadapi isu ini bersama, melalui doa yang disifatkan sebagai 'senjata mukmin' dan mengenepikan segala fahaman politik dalam menangani serangan dan propanganda jahat pihak tidak bertangungjawab terhadap Islam". 

Filem itu yang disiar dalam laman Youtube pada 11 Sept lepas mencetuskan kemarahan umat Islam di seluruh dunia kerana ia menghina Islam khususnya Nabi Muhammad SAW. Filem itu turut dikutuk Gereja Kristian Ortodoks Koptik sebagai "sebuah filem yang bersifat menghasut" manakala Majlis Gereja-gereja Sedunia berkata filem itu "satu penghinaan kepada agama Islam"


Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras menyokong pandangan Datuk Wira Syed Ali Al Habshee, Ketua UMNO bahagian Cheras dalam kenyataan beliau di Blog UMNO Bahagian Cheras, "Perpecahan di kalangan umat Islam di seluruh dunia memberi peluang pihak tertentu terutama Zionis dan Yahudi menghina dan mengaibkan kesusian agama Islam.

Sayap Parti

Bahagian