Pengikut

Nuffnang

Selasa, 18 September 2012

Puteri Bahagian Segambut

sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


[Video] Warna warni Rumah Terbuka UMNO Bahagian Segambut @umbkl

Posted: 18 Sep 2012 01:00 AM PDT

Mungkin agak terlewat untuk SP share video ni tapi SP upload jugak khas buat rakan-rakan SP di UMNO Bahagian Segambut.





Hope korang enjoy video yang serba kekurangan ni,.

Terbukti @ngehkooham anti islam???!!!! @umbkl @mediaumno

Posted: 17 Sep 2012 11:34 PM PDT


SP malas nak komen banyak2. Korang tengok gambar atas ni dan nilaikan sendiri. Tak boleh agaknya kalau sekali aje politik diketepikan. ini tidak dalam isu agama macam ni pun si Kafir Harbi ni masih lagi nak berpolitik. Memang BINGAIlah ko ni Ngeh!!!!










SP: Say NO to RACIST DAPig!!!!!!!

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian