Pengikut

Nuffnang

Selasa, 13 Mac 2012

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Anwar Ibrahim: Kalau PRU13 Esok Pun Gua Tak Goyang

Posted: 13 Mar 2012 10:00 PM PDT


BONGKAR!! Patutlah Anwar dah confident sangat untuk PRU-13 nanti, sebab funder-funder dah bantu untuk capaikan cita-cita busuk beliau nak jadi PM Malaysia. Alamatnya tergadailah negara Malaysia yang kita cintai ni.

Jom baca pendedahan dari blog
PerdanaHitam di bawah:



Rupa-rupanya kempen pilihanraya PKR adalah hasil dana Yahudi! Pendedahan terbaru ini dinyatakan oleh DS Mohd Zin Mohamed.


PH berharap agar rakyat sedar dengan permainan yahudi di dalam PKR. Konrad Adeneur Foundation (KAF) yang berkait rapat dengan Christian Democratic Union of German merupakan antara pertubuhan yang bertanggungjawab menyalurkan dana dan latihan modal insan kepada petugas PKR.


Menurut Mohd Zain lagi, KAF juga membantu PKR menyediakan manual menghadapi pilihan raya menggunakan kaedah menggulingkan kerajaan dengan cara tidak demokratik. KAF merupakan think tank terbesar kepada parti pemerintah di Jerman… KAF juga membantu golongan neo konservatif Yahudi melalui American Jewish Committee (AJC).


Cerita selanjutnya baca di GOSSIP RAKYAT




SP : Buatlah pilihan yang bijak. Kuasa di tangan kita Pengundi. Adakah kita perlukan pemimpin yang bersekongkol dengan ISRAEL Laknatullah? Nauzubillah........

Fitnah PM - Nice Try Rafizi Ramli. Nanti Cuba Lagi K

Posted: 13 Mar 2012 09:18 PM PDT


Hotel Shangri-la Kuala Lumpur menafikan kos katering bagi majlis pertunangan anak Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Nooryana Najwa ditanggung oleh Jabatan Perdana Menteri.

Sebaliknya menurut pengurusan hotel itu hari ini, pembayaran dibuat oleh Najib sendiri.

Kenyataan itu sekali gus menafikan tuduhan Jingga 13 dan PKR sebelum ini, mendakwa Pejabat Perdana Menteri menanggung kos RM409,767.

Menurut kenyataan itu, Hotel Shangri-la Kuala Lumpur ada menerima pengesahan tempahan katering di luar pada 2 Jun 2011 bagi satu majlis di Seri Perdana Putrajaya yang dijadualkan berlangsung pada 17 Jun 2011.

"Adalah menjadi prosuder biasa setiap tempahan yang dibuat hendaklah disahkan. Bagi majlis ini, ia disahkan pada empat hari sebelumnya iaitu 13 Jun. "Majlis berkenaan adalah pada 17 Jun dan pembayaran keseluruhannya dibuat oleh perdana menteri pada 30 Jun, bukannya dibuat melalui Pejabat Perdana Menteri," kata kenyataan itu.

Baca cerita selanjutnya di GOSSIP RAKYAT


SP: Firman Allah "Dan janganlah kamu ikuti setiap orang yang banyak bersumpah lagi hina yang banyak mencela yang ke sana ke mari menghambur fitnah" Surah Al-Qalam, Ayat 10-11





PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

0 ulasan
sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


PLEASE READ WITH OPEN MIND & REPLY BACK,

Posted: 11 Mar 2012 04:00 PM PDT

From; Mr Boromo Williams.      
Phone Number;( +226 79 161 281 ).
Ouagadougou,Burkina Faso .
 Attn: Please ,
I crave your indulgence for the unsolicited nature of this letter, but it was borne out of desperation and current development. Please bear with me.
My name is Mr Boromo Williams,the Director incharge of Auditing section of Bank of Africa (BOA) in Ouagadougou,Burkina Faso I discovered existing dormant account .
I seek your consent to present yourself as the next of kin of the deceased. As an auditor in the bank I will use my position in the bank to help you stand as the next of kin to the deceased, so that the proceeds of this account valued at ($9 Million) dollars can be transferred to you, this is the story in a nutshell.
I will send you full details on how the business will be executed and also note that you will receive 45% of the above mentioned amount if you agree to help me execute this business kindly send the followings to me such as:
Your Name ;..............................
Your Telephone Number ;...........
Your Private Email Address;........
I expect your urgent response with much anticipation!!!!!!!
You have to contact my private email *( bwse200803@gmail.com )*
 
 Thanks and remain bless.
Mr Williams .

Dr Mohamad Khir Toyo

0 ulasan
sumber :-

Dr Mohamad Khir Toyo


Disebalik Dakwaan Simpanan RM 1.9 Bilion

Posted: 12 Mar 2012 10:50 PM PDT

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

0 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Nurul Nadhirah....jadi mangsa kekejaman manusia bertopengkan SYAITAN!

Posted: 12 Mar 2012 07:38 PM PDT



GEMPAR!hari ini rata-rata masyarakat di negara kita mempunyai perasaan GERAM,MARAH,SAYU,PILU dan SEDIH..Sayu,pilu dan sedih di atas berita adik Nurul Nadhirah telah kembali kerahmatullah.Pemergian yang amat menyayat hati,sudahlah dibunuh,dibakar pula.

Kita hentikan seketika cerita-cerita panas politik..sebab harri ni KP takde mood untuk baca blog-blog politik atau membuat komen-komen..Sebab KP amat marah sangat dengan si penjenayah ini..

Tanggal 1 Mac,kita digemparkan dengan kehilangan anak ini,hinggalah semalam bila pihak POLIS mengesahkan bahawa rangka manusia yang dijumpai diladang kelapa sawit adalah milik anak kecil ini...

Apakah dosa anak kecil ini sehingga diperlakukan sedemikian?Bagi KP,nak kata penjenayah tu manusia,TAK juga,nak kata BINATANG,pun tak juga,sebab,binatang pun TAHU JAGA dan SAYANG anak-anak mereka.Jadi apa kita nak panggil si penjenayah ni?

Bagi KP,biarlah anak-anak menangis sekarang daripada kita menangis KEMUDIAN hari.

Dalam hal ini,adakah wajar anak-anak yang berusia bawah 7 tahun dibiarkan pergi ke kedai untuk membeli mi segera dan telor?sedangkan ibunya "leka"ber"muka-buku"?Bukan tak boleh ber"muka-buku",boleh..KP pun taknak cakap apa-apa sebab benda dah berlaku..Yang pergi TETAP akan pergi

Ketua Polis Daerah Seri Alam, Superitendan Roslan Zainuddin berkata, pengesahan itu dibuat selepas pihaknya menerima hasil keputusan ujian DNA ke atas serpihan rangka manusia yang ditemui dan sampel ibu Dirang, Roselyn Alan, 25, hari ini.
"Berdasarkan pemeriksaan dijalankan di tempat kejadian, kami menemui serpihan tulang dan berjaya mendapatkan sampel DNA yang kemudiannya dihantar ke makmal dan sepadan dengan DNA ibunya," katanya kepada pemberita di sini hari ini," katanya lagi.
*sedih sangat bila mengenangkan anak sekecil Dirang teringin nak makan mee segera, tetapi disuruh ke kedai membeli sendiri . Dan dalam perjalanan, dibunuh kejam atas dasar dendam. Kenapa kanak kanak sekecil Dirang yang langsung tak berdosa dijadikan mangsa kekejaman manusia syaitan.
** Ada yang mengatakan bahawa Dirang sudah dibiarkan bermain diluar sejak berumur 3 tahun tanpa sebarang pengawasan dari orang dewasa. Jika benar dakwaan ini, seharusnya ibu bapa Dirang perlu diambil tindakan kerana cuai dalam penjagaan anak. Tak terbayang jika benda macam ini berlaku dalam keluarga sendiri.
***Jangan hanya pandai buat anak. Bila dah dapat tak pandai nak hargai anak yang ada. Anak adalah kurniaan Allah yang teristimewa. Jagalah ia sebaiknya.

Apa pun..KP serta barisan Jawatankuasa PUcTD..merakamkan ucapan takziah buat keluarga anak malang ini..Al-Fatihah......

Sayap Parti

Bahagian