Pengikut

Nuffnang

Jumaat, 27 Januari 2012

Razlan's

0 ulasan
sumber :-

Razlan's


Lawatan YAB TPM ke WP!

Posted: 27 Jan 2012 05:36 AM PST

Hari ini dari sembahyang jumaat sehingga lewat petang YAB Tan Seri Muhyddin Yassin mengahiskan masa untuk melawat ke dua bahagian di Wilayah Persekutuan.

YAB Tan Sri bersembahyang jumaat di Surau Putra Al -Almin di Presint 8 dan selepas itu beliau menghabiskan masa makan tengahari bersama jemaah surau dan menduduk Presint. Turut hadir bersama dengan rombongan ini adalah YB Dato Seri Ismail Sabery, YB Dato Raja Nong Chick dan YB Dato Tengku Adnan Tengku Mansor.

Ketua-ketua Bahagian yang turut hadir adalah Dato Wira Syed Ali, Datuk Mustapa Kamal, Datuk Johari Ghani dan Datuk Shafie, sebelah petang pula Datuk Azim pun turut serta.

Didalam lawatan ini YAB TPM telah melawat bilik gerakan BN Putrajaya dan juga ke bilik Gerakan BN Lembah Pantai.Dalam lawatan ini, YAB TPM telah berpuas hati dengan persiapan yang telah dilaksanakan di kedua-dua parlimen dan yakin akan merampas semula Lembah Pantai dan mengekalkan Putrajaya.

Ikuti artikel selanjutna di sini

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

0 ulasan
sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


PAS yang semua mele "PAS"?

Posted: 26 Jan 2012 04:12 PM PST

Pas dijangka beri kerusi kepada calon Melayu DAP di kawasan majoriti pengundi Melayu. Satu demi satu, milik parti tersebut diserahkan kepada rakan sekutu. Jadi persoalannya apa yang tinggal pada mereka, layakkah parti ini hanya tinggal slogan sahaja? Parti yang satu masa dulu dapat dibanggakan kerana prinsipnya yang cekal kini hanya tinggal slogan sahaja. Walau pun ada dakwaan daripada pemimpin tertinggi bahawa tiada masalah dikalangan rakan kongsi tetapi apa yang diperhatikan setakat ini hanya PAS sahaja yang mele"PAS"......

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

0 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Welcome to Kuala Langat....

Posted: 27 Jan 2012 04:45 AM PST

Jeng..jeng..jengggg...Road Show Dato'Hasan Ali akan samapai ke Daerah Kuala Langat....dengar khabarnya beberapa hari sahaja lagi...

Ayuh kita tawan semula !!

Posted: 27 Jan 2012 04:38 AM PSTTahniah KP ucapkan kepada Pengerusi MPP Kuala Langat dan MUBARAK Negeri Selangor  di atas kejayaan menganjurkan program "Majlis Mesra dan Hi-Tea bersama Pemimpin"pada hari ini.Majlis ini yang pada mulanya mensasarkan hanya 500 orang yang hadir akan TETAPI kehadiran orang ramai pada petang ini diluar jangkaan,mencecah 700 orang .Yang menariknya,pelbagai lapisan kaum hadir memeriahkan majlis ini.Tan Seri Dato'Seri (Dr) Hj.Abu Hasan Bin Hj.Omar,selaku Yang Di-Pertua MUBARAK Selangor turut hadir dimajlis ini.

Sayap Parti

Bahagian