Pengikut

Nuffnang

Rabu, 7 November 2012

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Adun Sijangkang merangkap Exco Kerajaan Negeri larikan diri bila kawasan beliau banjir

Posted: 07 Nov 2012 02:58 AM PST

Aku benar-benar tak fahamlah..setiap kali ada musibah je mesti Pemuda dan Puteri UMNO yang tampil menghulurkan bantuan kepada rakyat tanpa mengira masa.Perghh..nilah yag dikatakan rakyat diutamakan..
Hari ni seramai 23 orang pemuda dan puteri UMNO daripada Kuala Langat sekali lagi telah membuat kerja-kerja amal dengan membantu mangsa-mangsa banjir membersihkan kediaman mereka setelah dinaiki air beberapa hari lalu di Kebun Baharu.Syabas!kita berkhidmat untuk rakyat bukan rakyat berkhidmat untuk kita.
Bukan seperti pemimpin yang kat sebelah sana tu..batang idung pun tak nampak..siap pilih rumah lagi tu..alahai..kalau nak berkhidmat tu..berilah khidmat dengan hati yang ikhlas ye.

Kepimpinan Penyelaras Parlimen Kuala Langat..di "tolak"oleh Pemandu Teksi Kuala Langat..buktinya ada di sini

Posted: 06 Nov 2012 06:34 AM PST

Ni lagi satu hal yang berlaku pada hari ini..aku pun tak pahamlah..kenapa pemimpin-pemimpin UMNO ni rajin sangat turun ke padang..jumpa rakyat sana-sini..ermmm..cuba-cubalah jadi macam MP Kuala Langat tu..relaxxxx jerrr..nak kata jumpa rakyat punnnn susah..
Tapi itulah dia..pemimpin UMNO diserata pelusuk kawasan senantiasa turun padang bagi bersama-sama dengan rakyat,mendengar keluhan rakyat,apatah lagi bermesra dengan rakyat tanpa mengira fahaman politik,agama dan bangsa..ini kerana kita semua 1 Malaysia.
Bertepatan dengan slogan Janji Ditepati,hari ini..Penyelaras Parlimen Kuala Langat,turun padang,kali ini beliau bersama-sama dengan pemandu keteta sewa dan teksi Kuala Langat di dalam satu PROGRAM PENYERAHAN SUMBANGAN KEPADA PEMANDU-PEMANDU TEKSI SEMPENA DEEPAVALI YANG BAKAL MENJELMA.
DALAM UCAPANNYA,BELIAU
MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA AHLI PERSATUAN.  KERETA SEWA & TEKSI DAERAH KUALA LANGAT KERANA MENGANJURKAN PROGRAM INI.PELBAGAI INSENTIF TELAH DILANCARKAN OLEH KERAJAAN BN BAGI MEMBANTU RAKYAT TERMASUK BANTUAN TR1M UTK PEMANDU TEKSI SEPERTI TR1MA
DAN SEGALA NIKMAT YANG DIPEROLEHI INI ADALAH HASIL DARIPADA PEMERINTAHAN BN DAN HENDAKLAH DIPERTAHANKAN PADA PRU YANG AKAN DATANG INI KERANA
PARA PEMANDU TEKSI ADALAH 'DUTA' KERAJAAN BN DLM MEMBERI PENERANGAN KEPADA PARA PENUMPANG.
program ini membuktikan bahawa kerajaan BN yg dipimpin oleh Dato Seri Najib Tun Razak - PM Malaysia tidak pernah meminggirkan nasib rakyat golongan berpendapatan rendah dan bukan seperti kerajaan PR yang hanya pandai menabur janji semata-mata untukmencari populariti.
Tahniah diucapkan kepada para pemimpin UMNO/BN..

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian