Pengikut

Nuffnang

Khamis, 29 November 2012

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Najib lagi dipersalahkan bila Harimau Malaya menang

Posted: 28 Nov 2012 05:52 PM PST

Hahaha..first sekali aku nak ucapkan Tahniah kat team Harimau Malaya yang dah menewaskan Laos malam tadi..percaturan menjadi..
Aku kali ni nak petik story kat komen fb dari budak pencacai FUCKatan ni je..korang tengoklah status dia tu..Astagfirullah..ada ke doa macam tu..oiii budak..kalau ko tak suka duduk kat Malaysia..berambuslah oii..sekolah rendah dan menengah pun ko sekolah kerajaan..baru setahun jagung dah pandai buat statement membabi buta...aku nak tanyalah kat ko..Najib tu agamanya apa?Islamkan..ko tu apa agama apa?Islam jugak kan..Presiden FAM tu pun Islam jugak macam ko..so..apa hukumnya mendoakan orang Islam yang lain?terutama bila memusibahkan seagama kita sendiri!Player Malaysia pun kebanyakannya beragama Islam jugak..betapa ceteknya pemikiran ko ni ye...patutlah SPM ko kantoiii..

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian