Isnin, 12 Mac 2012

Razlan's

Razlan's


Khalid Ibrahim Pengundi Hantu @khalidibrahim

Posted: 12 Mar 2012 06:00 PM PDT

"Adakah aku sudah dikorbankan
sebelum bertanding?!!!"

Menarik sungguh permainan PKR demi menentukan kemenangan di PRU yang akan datang.

PKR membuat permindahan beramai-ramai pengundi bagi menentukan kawasan yang mereka menang untuk kekal menang di dalam PRU yang akan datang.

Terbaru, Tan Seri Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor tidak lari daripada terlibat dengan proses pemindahan beramai-ramai penyokong tegar PR.
Sebelum ini, Khalid mengundi di Petaling Jaya..

Kad Pengenalan: 461214105273 / 0556617
Nama: ABD KHALID BIN IBRAHIM
Jantina: LELAKI
Lokaliti: 105 / 34 / 05 / 003 - JLN 16/2
Daerah Mengundi: 105 / 34 / 05 - SEKSYEN 16
DUN: 105 / 34 - BUKIT GASING
Parlimen: 105 - PETALING JAYA SELATAN
Negeri: SELANGOR

Sebarang pertanyaan : spr@spr.gov.my

Tetapi, disebabkan mahu memastikan Nurul Ezah menang di Lembah Pantai, beliau telah meminjam alamat di Universiti Malaya untuk menjadi PENGUNDI HANTU di Lembah Pantai.Proses permindahan pengundi beramai-ramai ini sudah sekianlama dilakukan oleh PR dan tidak pasti sejauh mana pihak SPR memantau prosesini dari masa ke semasa.

Disini kita sudah dapat cari satu hantu yang akan mengundidi Lembah Pantai, mungkin ada ramai hantu lagi yang bakal muncul untuk mengundiNurul Ezah di Lembah Pantai.

Ataupun Khalid berpindah ke Lembah Pantai untuk menjadicalon bunuh diri di Lembah Pantai?

Tak ramai yang berani berlawan
dengan Raja Nong Chick
Kemungkinan ini juga ada kerana Azmin sudah lama mahumembunuh politik Khalid kerana mengangu beliau untuk menjadi MB sebelum ini.

Dato Raja Nong Chick hari ini diterima baik di Lembah Pantaidan kekuatan ini sudah pastinya akan menjadikan Khalid kambing hitam yang akandi sembelih di Lembah Pantai.

Meletakkan Nurul Ezah bertanding di Lembah Pantai merupakansatu risiko yang besar kepada anak kesayangan Anwar, dan sekiranya beliaudiletakkan di Bandar Tun Razak, peluang Nurul untuk menang agak besar sekiranyadibandingkan di Lembah Pantai.

Apapun yang dirancang oleh PR, jelas menunjukkan Anwar mahumenyelamatkan politik 2 orang yang beliau sayangi...

PASTI tentukan tidak ada halangan kepada Azmin menjadi MenteriBesar sekiranya PR menang di Selangor dan memastikan Nurul Ezah bertanding di Bandar Tun Razakmengantikan Khalid dan Nurul menang sebagai Ahli Parlimen Bandar Tun Razak.
Aku lah sepatutnya jadi MB,
padan muka kau Khalid! ?
  
Apapun alasan dan sebab yang mereka berikan kepada Khaliduntuk menjadi PENGUNDI HANTU di Lembah Pantai ... ini adalah kerana ... mahuMEMBUNUH POLITIK KHALID

Tahniah kepada Anwar yang merancang begitu detail dan tanpadisedari ... Khalid dikorbankan demi AZMIN DAN ANAK beliau...

Khalid pun sudah tua .......... :)

Tiada ulasan:

Pengikut