Khamis, 16 Februari 2012

Puteri UMNO Bahagian Pandan

Puteri UMNO Bahagian Pandan


Sumbangan ceriakan 250 keluarga Tionghua

Posted: 16 Feb 2012 12:45 AM PST

Sumbangan ceriakan 250 keluarga Tionghua

AMPANG 12 Feb. – Kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina masih dirasai apabila 250 keluarga kaum Tionghua menerima sumbangan wang tunai daripada Ahli Parlimen Pandan pada majlis yang diadakan baru-baru ini.
Ahli Parlimen Pandan, Datuk Seri Ong Tee Keat berkata, sumbangan itu diharap dapat meringankan beban keluarga terbabit dalam menyambut perayaan tersebut.
Menurutnya, Parlimen Pandan dengan kerjasama parti komponen MCA, MIC dan UMNO Bahagian Pandan telah memilih 250 keluarga yang layak menerima sumbangan itu.
"Mereka terdiri daripada golongan kurang upaya (OKU), ibu tunggal, warga emas dan golongan miskin yang berpendapatan kurang daripada RM1,500," katanya dalam ucapan pada majlis penyampaian sumbangan tersebut.
Hadir sama, Ketua Puteri UMNO Pandan, Zahida Zarik Khan dan Yang Dipertua Gabungan Pertubuhan Bukan Kerajaan Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (Gabukas), Datuk Mad Aris Mad Yusuf.

Arkib: Utusan Malaysia 13 Feb 2012.

Keratan Akhbar: Sumbangan Ceriakan 250 Keluarga Tionghua .

Posted: 16 Feb 2012 12:44 AM PST

Keratan Akhbar: Sumbangan Ceriakan 250 Keluarga Tionghua.

Bersama menjayakan majlis Ahli Parlimen Pandan, Datuk Seri Ong Tee Keat, Ketua Puteri UMNO Bahagian Pandan Puan Zahida Zarik Khan dan Yang Dipertua GABUKAS Dato' Mad Aris Bin Mad Yusof.Keratan Akhbar: Puteri Pandan Sumbang Angpow

Posted: 16 Feb 2012 12:41 AM PST

Keratan Akhbar: Puteri Pandan Sumbang Angpow.

Bersama menjayakan majlis Ahli Parlimen Pandan, Datuk Seri Ong Tee Keat, Ketua Puteri UMNO Bahagian Pandan Puan Zahida Zarik Khan dan Yang Dipertua GABUKAS Dato' Mad Aris Bin Mad Yusof.


Keratan Akhbar: Puteri UMNO Pandan Kota Janji

Posted: 16 Feb 2012 12:20 AM PST

Keratan Akhbar: Puteri UMNO Pandan Kota Janji.

Bersama menjayakan majlis Ahli Parlimen Pandan, Datuk Seri Ong Tee Keat, Ketua Puteri UMNO Bahagian Pandan Puan Zahida Zarik Khan dan Yang Dipertua GABUKAS Dato' Mad Aris Bin Mad Yusof.


Keratan Akhbar: Majlis Penerangan Perdana Puteri UMNO Malaysia

Posted: 16 Feb 2012 12:09 AM PST

Keratan Akbar: Majlis Penerangan Perdana Puteri UMNO Malaysia.


Majlis Penerangan Perdana Puteri UMNO Malaysia

Posted: 12 Feb 2012 09:00 AM PST

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,

Pada 12 Feb 2012 bertempat di PWTC Dewan Tun Dr. Ismail, telah berlansungnya Majlis Penerangan Perdana Puteri UMNO Malaysia. Ketua Penerangan Puteri UMNO Bahagian Pandan Puan Noor Arzura Bt. Dato' Haji Mad Aris turut sama dalam semasa majlis berlangsung bersama-sama exco dan puteri bahagian pandan.Pengikut