Pengikut

Nuffnang

Sabtu, 17 Disember 2011

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


Kecik kan PEHA?

Posted: 17 Dec 2011 01:22 AM PST

gambar hiasan... definately tis is not me..wakakaka...


  • Memang susah nak turunkan..susah lagi nak kecilkan bahagian badan terutamanya tang PEHA... me too. im having the same problem..
  • Di samping pemakaian PRemium Beautiful selama 8 jam sehari (ini wajib u olss.. bagi pembentukan badan yang lebih menarik), Perlu juga usaha yang gigih dan dedikasi...untuk melenyapkan bahagian yang extra tu..
  • tapi tadi aku surf kat internet..aku terjumpa lah entry yang sangat menarik " kecilkan peha dalam masa sebulan" .
  • Jom baca.. saja je wa nak share ngan u ols lat luar sana, mana tau boleh dapat peha bentuk baru.. ngeeeh....



GOOD LUCK n ENJOY!!!!!!




psstt ...pssttt:

" sapa nak korset premium beautiful bolehlah call/ sms me at 0196304072" jangan lengah2 untuk cantik......


d-E-M-a-M

Posted: 16 Dec 2011 07:17 PM PST



semalam kan, masa dalam waktu lepas maghrib..tetiba badan aku rasa seram sejuk..
aishh.. aku rsa macam nak demam je ni..cepat2 aku amik baju panas aku.. sarungkan..
takut ler sbb aku ada 8hr lagi nak hbs pantang..
(jangan buat hal....)
then aku lepak depan tv, sambil berborak dengan mak itam aku. Pastu baru aku makan panadol activfast 2 biji. hafiy terpaksa tidur dengan bibik, but baby Hasif aku insist untuk tido dengan aku.. x yahlah mak n abah susah2    nak adjust pembaringan sebab ada baby tengah2..ngeee...

alhamdulillah, hari ni aku sihat dah.. cuma batuk ada sikit lagi...n bila batuk tu yang sakit kat tempat aku operate tuh...(ngeri...)

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian