Pengikut

Nuffnang

Rabu, 14 Disember 2011

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


ni laa sikap manusia.. ( aku manusia biasa daaa...)

Posted: 14 Dec 2011 08:47 AM PST

Bosan Giler la beb..........



  • time orang bagi cuti...nak keje...
  • time orang bagi keje..heboh nak cuti...
  • isk isk..bukan tak bersyukur..syukur sangat2 dapat rehat kat rumah dengan anak2 n family...
  • tapi..., (eh..takde tapi-tapi aaa).
  • Ingat dulu.. masa aku dalam pantang si Hafiy (anak aku no-3) ...nak tau hari ke 12 aku adah bawak kereta dan pergio rasmikan Kejohanan Futsal Puteri UMNO bahagian MAsjid TAnah.. (hilang akal ko time tu... ontahlah..hahaha). Giler punya berani....(sampai hari ni aku takjub dengan kehebatan aku melanggar pantang dalam hari ke 12 tu..siap buat kick off tu.... ceh....!!!
  • Nasib baik mak tak tau....(ngeh..ngeh..ngeh..)
  • Tapi pantang kali ni...., sampai saat aku menaip ni...aku belum pernah pegang stereng kereta, jauh sekali nak bawak kereta... tak berani pulak kali ni...(disiplin taw...)


oklah ..aku saja jek nak membebel pasan bosan..tapi rasa mcm orang tak reti bersyukur pulak kan...

ok ok.... aku akan enjoy setiap detik dan saat yang ada ini..untuk aku lalui dengan penuh tabah, kesabaran dan kegumbiraan laa (weii aku cakap dengan penuh keikhlasan laaa...)

Bak kata cik Hubbyku.."time orang suruh awak rehat, rehatlah bebetul.." lepas ni dah keje takde masa pulak nak rehat..nanti awak jugak yang komplen.."

IyORlah..... ku dengar katamu wahai cik HUbby... <3...







0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian