Pengikut

Nuffnang

Selasa, 13 Disember 2011

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


nak Pi Mana Cuti ni....

Posted: 13 Dec 2011 10:07 AM PST




orang dah nak habis cuti sekolah dah..aku baru nak plan ngan hubby nak gi jalan mana bawak anak2.... almaklumlah..baru nak habis pantang...(MERDEKA!!! YEAYYY!!!!, wopss)



Add caption

 aku?...isk isk..kalau ikut aku nak pi tempat yang best2... dalam kepala otak ni dok nak pi PAngkor island....
tapi, macamana nak bawak baby plak naik bot redah lautan...








aippp, teringin pulak nak gi bercuti ke Johor sekali lagi..selain dapat tengok ke Sekolah lama Aku..Sekolah TUN FATIMAH.. dapat jugak aku cuci mata dan poket untuk ke JPO ni...ushh... tapi bahaya kalau gi dengan anak2 dan cik Somi..kompem aku x beli pape for myself....( urgh....ibu pentingkan diri sendrey!!) hehehe



last2..lepas dok pakat dengan hubby n anak2.... kami decide untuk ke:-
*
*
*
*
*
*
Tadaaaa.......
haa..betullah tu..ke Pulau Mutiara.... BUT Not because of  the Chief Minister yang juga   orang Melaka (sapa lagi.. si LIm Guan EnG tu owh TIDAKKKK!!!!) :p


Cik Somi dah berangan dah nak makan PAsemboq kat padang KOta Lama.....erm...yum yum... sedapnyer ....


terliur akaqqqq......


Anak2 pulak dah berangan nak tido kat hotel.... or mana2 tempat yang ada swimming pool...



ok ok nanti kita pegi ye...
ibu pun dah tak sabar ni...ngeh ngeh ngeh...

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian