Pengikut

Nuffnang

Rabu, 2 November 2011

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


11.11.11 New addition to the family...insyaallah......

Posted: 02 Nov 2011 06:29 AM PDT

Salam, nampaknya hari dah pun 2.11.11 , lagi 3 jam nak masuk 3.11.11 maknanya lagi 7 hari....urghh....tis kind of feeling...nervous, excited....happy...memang lah before this dok mengira hari....x sabar rasanya. Tapi bila dah dekat ni...rasa takut pulak lebih.. I can still remember the moment masa nak deliver Hafiy dulu. Lepas subuh dah gerak ke Putra Hospital.... Itu ok lagi, bila dah sampai..tukarbaju...masuk ke bilik before OT room tu..haa kat situ yang paling nervous, bab nak mengadap doktor bius tu yang tak tahan.....sakitttt beb.... Allah je tau... Then bila dah jumpa my Doctor yang bantu deliver Dr.Datuk Mahinder Sigh ( Datuk tu beb....hahahh).. barulah rasa lega sikit...

And. Now, i will be facing the same situation again, but yang lainnya kali ni alhamdulillah Doktor Melayu..Dr Ahmad Saifudin kat hospital Mahkota . Setakat ni aku happy betul dengan doktor ni. Sebab dia sangatlah ramah dan suka bagi ilmu and share maklumat..., n kali ni jugak mungkin berbeza sebab cik Hubby is allowed to be in the OT Room...hah..ada pun peneman... Biar dia tengok betapa siksanya seorang ibu nak melahirkan zuriat untuk kesinambungan keluarganya...ewah!!!!! Bukan apa, selama ni cik Hubby dok dengar cerita aku je kan..kali ni kasik can dia tengok live.....

this time pun takde shopping banyak pun utk barang baby. Mayb sebab banyak lagi barang hafiy yang masih boleh guna. Baju pun kita beli 3 helai jek....hiihhiih.....punyalH beza masa time hafiy dulu meriah betul......almaklumlah...masa tu sehelai baju pun dah xde tinggal. Cuma kali ni kita beli Breast Pump jenis Avent ISIS. Murah bangat. Kita beli pun online... Www.littlebayi.com RM 185 jek... Mmg murah... Lagi apa ek kita beli? Haaa kita beli botol susu jenis MOMMa... Sebab kita suka kaler dia n shape dia.... 2 botol RM68 hengget..perghhh.
Nanti kita cuba uploadkan gambar kat sini..kalau dapat la ek....

Ok, nanti kita sambung lagilah..kejap kita kejap aku....isk isk.isk..... Nampak nau dah lama tinggal blog ni...lupa daaaa...

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian