Pengikut

Nuffnang

Khamis, 4 Ogos 2011

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


Kuasa bulan Ramadhan....

Posted: 04 Aug 2011 04:18 AM PDT

Salam ramadhan to all....

Harap x terlewat sangat nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua, hari ni dah masuk 4 ramadhan dah...kejap lagi pun dah masuk waktu berbuka. For me, this year jadi sejarah lah pulak..... Mana taknya, petang awal ramadhan dah admitted di pantai medical, until today doctor masih x melepaskan kita balik ke rumah... Adoshhhhhhh, aku sudhah rindu bangat with my little pumpkin "baby hafiy".... (sabar ye ibu...)

But, during my stay in the hospital,... I've read a lot on blogs yang begitu memberikan keterujaan pada diri ni... Ahaaaaaa....

N that is the reason y, m back .....n start menulis blog semula....(I will tell u guys bila masa yang sesuai.., insyaalllah)

Apapun, semoga ramadhan ini Akan memberikan satu titik hijrah dalam diri ini, yang Akan memberikan kesan yang positif Dan baik for myself, my family and the people that I love around me....and x lupa jugak buat sahabat2... Insyaallah.

We need to move forward.....so apa lagi...jangan buang masa...

Selamat berbuka!!!!!!

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian