Pengikut

Nuffnang

Selasa, 22 Mac 2011

Apo Kono Eh Jang!

sumber :-

Apo Kono Eh Jang!


Anwar bawa politik lucah dalam Malaysia.

Posted: 22 Mar 2011 03:50 AM PDT

Spy teringat balik cerita lama ditengah-tengah kepanasan isu video seks kononnya pemimpin kanan Pakatan ni. Ini semua pasal Anwar dan nafsu buasnya lah.. Biasanya didalam politik, kalau ada terkait dengan skandal lucah ni, alamat berakhirlah karier ahli politik tu.

Korang cuba tengok, dulu Bill Clinton terpaksa letak jawatan sebagai Presiden Amerika pasal ada skandal blow job dengan Monica Lewinsky didalam White House. Bukan senang bai nak lepaskan jawatan Presiden ni tau..

Lepas tu.., Chua Soi Lek pulak terpaksa berundur dari MCA pasal tersebarnya aksi "menyemai DNA" didalam sebuah hotel. Yang ni pun mesti malu giler nak hadapi masyarakat dan family.

Tapi lain pulak pe'elnya dengan Anwar. Dua kali kena naik mahkamah atas pertuduhan main bontot, dan sekali disyaki menceroboh "tanah kebun" milik orang lain, Anwar tetap maintain alim kucing dia.

Selamber kodok saja Spy tengok muka Anwar bila berhadapan dengan masyarakat. Spy admire lah dengan kemahiran berlakon Anwar ni. Memang poyo gila…

Ini bukan seinci punya tebal kulit muka ni… Spy rasa dah tebal macam tembok cina kulit muka Anwar tu bai. Terbaru, ada pulak kata video dia main dengan pelacur di Hotel KL dah tersebar. Dahsyat tuuu..

Sekarang ni politik Malaysia dah dicemari dengan segmen kelucahan melampau. Ni semua gara-gara manusia anugerah tuhan, Anwar Ibrahim. Dia yang bertanggung jawab bawak masuk elemen lucah dalam politik Malaysia.

Paper pun tak payah lagi tunggu cerita orang rogol orang semata-mata nak lariskan jualan dorang. Main saja cerita Anwar di mahkamah, macam-macam ada yang boleh buatkan pembaca dorang berfantasi…

Tak salahlah kalau Spy kata, Anwar dah boleh ditabalkan sebagai Raja Skandal di Malaysia. Dan mungkin 20 atau 30 tahun akan datang, Anwar akan diingati sebagai Bapa Seks Negara.

Apa yang buatkan Anwar hebat adalah, bukan saja pompuan dia bedal…, jantan pun dia balun sama. Itulah klasiknya nafsu Anwar Bin Ibrahim.

Malangnya, semua ni berlaku dalam negara Malaysia yang digelar sebagai negara Islam. Tambah malang lagi, segala maksiat Anwar disokong dan di"halal"kan oleh parti PAS yang mengaku dorang lebih beriman.

Agak-agak Malaysia boleh kena bala tak kalau macam ni? Nampaknya Spy kena migrate ke Medan secepat mungkin lah… Bahaya oooo kalau duduk dalam satu negara yang sama dengan Anwar Ibrahim… Takutttt terkena tempias bala… keh keh keh…

Video Seks: Apa Bukti MalaysiaKini Kata BN/UMNO Yang Jadi Dalang?

Posted: 21 Mar 2011 10:18 PM PDT

Media upahan Kerajaan Selangor, MalaysiaKini dengan senang hati tanpa ada sedikit kerisauan pun menuduh kerajaan BN dan UMNO sebagai dalang disebalik video panas yang didakwa Anwar terlibat.

MalaysiaKini dipetik:

'How much more evil can the Umno government inflict on one man? Sodomy, adultery, stripped, jailed and assaulted. Enough is enough.'


Apa bukti pun takde, tiba-tiba tuduh kerajaan BN?

Lepas tu dikaitkan pula pemimpin BN yang konon terlibat dengan kes pembunuhan seorang model. Ooii, apa bukti MalaysiaKini ada nak mengatakan sedemikian? Akuan bersumpah yang bertukar selang sehari itu ke jadi bukti? Yang ini bukti video pun taknak terima, SD yang bertukar selang sehari itu pulak yang lebih diagungkannya

MalaysiaKini toksah nak berselindung di sebalik komen pembacalah, bukan kita ni bodoh pun.

Kementerian Dalam Negeri, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia digesa bertindaklah ke atas MalaysiaKini in. Tidak boleh selamanya dibiarkan mereka menyebarkan fitnah yang boleh menyebabkan ketenteraman negara terganggu.

Begitu juga dengan BN dan UMNO.

Jika kita diam, makin dipijak-pijaknya kepala kita. Selain dari wartawan yang dipanggil semalam dan kumpulan Datuk T ini, tiada siapa yang lain pernah melihat video tersebut. Kalau video pun tak tengok lagi, macam mana pulak dengan senang hati tuduh BN/UMNO jadi dalang?

Macam ini selamanyalah pemimpin pembangkang akan terlepas dari tindakan undnag-undang walaupun melanggar undang-undang. Bila tertangkap saja konspirasi, terakam saja politics ploy.

Jijik betul…

Kita cabar Anwar berhadapan isu ini secara jantan, bukan mengelak macam dalam kes liwat Saiful. Bagi kerjasama penuh dengan polis untuk menyiasat. Hal-hal macam zina ni pasti akan memercikkan DNA, DNA ini boleh menyelamatkan Anwar daripada tuduhan kalau betul bukan dia.

DNA lagi. Anwar banyak akronim dalam hidupnya yang dia berani berhadapan tapi bab DNA ni ada pengecualian.

Bukan MalaysiaKini saja, majoriti rakyat pun nak tau siapa dia lelaki dalam rakaman tersebut. Benda ini penting pasal Anwar akan jadi Perdana Menteri kalau Pakatan menang besok. Takkan kita nak ber Perdana Menterikan dengan jenis yang hentam depan belakang secara haram?

Utusan Malaysia yang dituduh media UMNO itupun beri lapuran yang tidak berat sebelah dalam kes video lucah ini. Tidak pun semborono menuduh Anwar sebagai pelaku yang terlibat sebaliknya penafian Anwar disiar besar-besar. Kenapa MalaysiaKini yang declare tidak berpihak ini pula dengan berani menuduh UMNO/BN?

Sama ada sedar atau tidak, semua ini berlaku dikala pembangkang menuduh kerajaan menyekat kebebasan bersuara dan mengambil tindakan keras ke atas mana-mana pihak yang berani mengkritik kerajaan. Tapi lihatlah bagaimana MalaysiaKini bebas membuat tuduhan paling tidak berasas yang konon tulisan oleh pembacanya.

Apa pun tindakan perlu diambil ke atas MalaysiaKini – media upahan Anwar Ibrahim.

0 ulasan:

Sayap Parti

Bahagian