Pengikut

Nuffnang

Khamis, 4 April 2013

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


[Video] Cara-cara Mengundi Bah. 2 #GE13 #Vote4BN

Posted: 04 Apr 2013 10:00 PM PDT

Cara-cara mengundi Bahagian 2
Buatlah pilihan yang BIJAK


#Vote4BN
#GE13

BN & @NajibRazak serta Himpunan Janji 1Malaysia #GE13 #ManifestoBN #APromiseOfHope #Vote4BN

Posted: 04 Apr 2013 08:15 PM PDT

Moh kita ramai-ramai ke Himpunan Janji 1Malaysia bertempat Stadium Bukit Jalil pada hari Sabtu,  jam 8.30 malam bersempena dengan pelancaran Manifesto Barisan Nasional. Perdana Menteri dan barisan kepimpinan akan bersama-sama dengan rakyat di majlis pelancaran tersebut.Jom! Kita beramai-ramai ke Stadium Bukit Jalil sempena dengan Himpunan janji 1Malaysia.


#ManifestoBN #APromiseOfHope

[Video] Panduan Mengundi Bah. 1 #GE13 #VoteBN

Posted: 04 Apr 2013 05:00 PM PDT

Khas untuk pengundi-pengundi yang baru pertama kali hendak mengundi pada PRU13 sila tonton video ini sebagai panduan sebekkum mengundi.

BUATLAH PILIHAN YANG BIJAK DEMI MASA DEPAN ANAK-ANAK KITA

Lim Kit Siang Bila Nak Bersara? #GE13 #TolakPR

Posted: 04 Apr 2013 04:14 AM PDT


Ini dia Parti Diktator DAP. Pemimpin tertinggi tidak pernah bertukar semenjak tahun 1969. Adakah anda rasa dia akan membiarkan jawatan Perdana Menteri jatuh ke tangan Pas atau PKR sekiranya pakatan pembangkang berjaya dalam PRU13 nanti? 

Fikir-fikirkan. Buka Mata....Buka Hati......


Razlan's

0 ulasan
sumber :-

Razlan's


4 Tahun genap sebagai Perdana Menteri

Posted: 04 Apr 2013 08:52 PM PDT

Semalam pembubaran parlimen oleh Yab Perdana Menteri Malaysia dilakukan dengan penuh erti,hari rabu yang baik, dan genap 4 tahun Najib menjadi Perdana Menteri.

Cakap-cakap pembangkang yang menuduh kerajaan Barisan Nasional takut membubarkan Parlimen sebelum ini ternyata hanya satu mainnan mulut ibarat Pemtanbiran negara satu sandiwara mereka.

Najib menegaskan, untuk melakukan yang terbaik untuk rakyat, beliau memerlukan 4 tahun untuk ianya dilaksanakan, ternyata ianya benar apabila kita melihat perubahan transformasi yang dilaksanakan terhadap pelbagai sektor sudah membuahkan hasil.

Walaupun sehingga hari ini, pihak pembangkang terus menerus dengan perancangan untuk menghuru harakan negara, Najib bersama kabinet beliau terus dengan road map asal mereka bagi memastikan rakyat mendapat tranformasi yang terbaik selama tempoh pemerintahan beliau.

Bersama kita mengkaji apakah yang rakyat perolehi dalam jangka masa 4 tahun beliau menjadi Perdana Menteri. Usah kita terikut ikut permainan Pembangkang yang mahukan kuasa melebihi segalanya

Pagi-pagi lagi anak saya sudah bertanya, "ayah selepas bubar ni Dato Najib masih PM?" dengan ringkas saya menjawab.... "Dato Najib masih Perdana Menteri sehingga hari Pembuangan UNDI, insyallah kita masih memerintah sekiranya rakyat masih memberi kepercayaan"


Sayap Parti

Bahagian