Pengikut

Nuffnang

Ahad, 31 Mac 2013

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Lecturer UKM Ejen Anwar? #tolakPR #GE13

Posted: 31 Mar 2013 09:56 PM PDT


Apabila si bijak pandai menyalahgunakan kepandaian dengan menjadi ejen menghasut anak-anak muda untuk membenci dan menolak dasar-dasar kerajaan sememangnya amat mendukacitakan. 

Sepatutnya mereka-mereka ini membantu pelajar-pelajar mencari ilmu dan membentuk masa depan mereka dan bukannya mengajar mereka perkara-perkara yang boleh memusnahkan masa depan mereka sendiri.Prof Emeritus Dato Dr. Latiff Mohamad dari Pusat Pengajian Sains Kitaran & Sumber Alam dilihat bersikap kritikal terhadap kerajaan serta sering menyerang pemimpin kerajaan secara halus melalui laman facebooknya. Tindakan ini semakin menjadi-jadi apabila hampir PRU13, kakitangan akademik dalam UKM menyatakan kebimbangan mereka kerana tindakan Prof. Emeritus Dato Dr. Abdul Latif boleh memberi persepsi serta tanggapan negatif mahasiswa UKM kepada kerajaan.

 
SP: Mohon pihak yang berkenaan mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas pendidik yang tidak bertanggungjawab ini.
LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

0 ulasan
sumber :-

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


KUBUR?Adakah penyokong PKR ini ingin menguburkan DSAI atau LGE???

Posted: 31 Mar 2013 03:43 AM PDT


Memang kurang ajar dan takde rasa hormat langsung puak-puak Pakatan Rakyat ni.Menyedari bahawa #PRU13 semakin hampir dan menyedari sokongan terhadap mereka semakin berkurangan,pelbagai perkara sanggup mereka lakukan hingga ke tanah perkuburan mereka sanggup untuk edarkan risalah-risalah berbentuk hasutan.
Cuba anda bayangkan,kita yang masih mempunyai nyawa ini datang ke tanah perkuburan adalah untuk mendoakan simati.Doa yang mendalam.Doa yang bersungguh-sungguh..bayangkan tetiba ada sekumpulan datang bawa bendera PKR mendekati dan mengedarkan risalah kepada anda..pasti hangin 1 badan.
ALAHAI PKR..

Tun M.....

Posted: 30 Mar 2013 06:07 PM PDT


Sayap Parti

Bahagian