Pengikut

Nuffnang

Isnin, 30 Januari 2012

Puteri Bahagian Segambut

0 ulasan
sumber :-

Puteri Bahagian Segambut


Apa tue SARA 1Malaysia???

Posted: 30 Jan 2012 03:04 AM PST

Baru-baru ni Perdana Menteri telah mengumumkan mengenai SKIM AMANAH RAKYAT 1MALAYSIA atau ringkasnya SARA 1Malaysia yang khusus untuk isi rumah berpendapatan RM3,000.00 ke bawah.

Nak tau lebih lanjut baca di sini

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

0 ulasan
sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


APA RAKYAT MAHU ?

Posted: 29 Jan 2012 04:42 PM PST


PERTAMA : KEAMANAN - BOLEH BERIBADAT DENGAN TENANG.

KEDUA      : PENDIDIKAN ANAK-ANAK DAN KOS PENDIDIKAN

KETIGA : PELUANG PEKERJAAN DENGAN GAJI YANG BERSESUAIAN

KEEMPAT : MELAUT TERLALU BANYAK POLITIKING , FOKUS KEPADA USAHA UNTUK MEMBANTU MEREKA.

BILA HATI TAK SUKA......

Posted: 29 Jan 2012 04:13 PM PST

KUALA TERENGGANU 29 Jan. - Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib ( gambar ) hari ini dengan sinis 'mempersilakan' bekas Exco Kerajaan Selangor, Datuk Dr. Hasan Ali untuk terus memburuk-burukkan parti itu kepada umum.
"Biasalah orang kena pecat akan jadi macam itulah. Dia boleh kata apa saja sebab dia bukan lagi ahli Pas dan kita tak kisah, biarlah dia nak kata apa saja," ujarnya.

Kepada satu soalan, Harun turut menolak dakwaan Hasan bahawa Pas melarang ahlinya menghadiri program Himpun, sebaliknya menjelaskan, adalah terpulang kepada ahli parti itu sama ada ingin menyertainya atau tidak.

"Seperti yang pernah kita nyatakan sebelum ini, kita tak larang ataupun galakkan mereka (ahli) untuk turut sertai Himpun, terserah kepada mereka," tambahnya.

Nampaknya PAS dan bekas Exco dah berkerat rotan dan berpatah arang. Malah Presiden pun dah merajuk tak mahu bertanding atau satu sendiwara menjelang PRU 13......

 

www.pemuda-enggang.org

0 ulasan
sumber :-

www.pemuda-enggang.org


Kenyataan Anwar Mengenai Israel Mengejutkan

Posted: 30 Jan 2012 02:34 AM PST

Duta Palestin ke Malaysia, Abdelaziz Abughoush menyifatkan sebagai “pelik dan ganjil” kenyataan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam temubual dengan Wall Street Journal bahawa beliau menyokong penuh usaha melindungi keselamatan Israel. “Kami terkejut dan terperanjat dengan kenyataan pelik itu bahawa beliau … Continue reading

Sayap Parti

Bahagian