Sabtu, 31 Disember 2011

Razlan's

Razlan's


Selamat Tahun Baru ...

Posted: 31 Dec 2011 04:43 AM PST

Selamat Tahun Baru kepada semua rakyat 1 Dunia ... semoga tahun 2012 akan membawa kejayaan kepada kita semua .. semoga kita di perkuatkan lagi semangat dan iltizam untuk berjaya di semua bidang .. Kita 1 Bangsa, Kita 1 Negara ... satu matlamat menuju kejayaan .. UMNO senantiasa Dihati .. Allah Berkatilah kami..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


SELAMAT TAHUN BARU 2012

Posted: 31 Dec 2011 08:37 AM PST

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012 kepada semua pembaca yang sentiasa mengikuti perkembangan blog Puteri UMNO Bahagian Cheras.

Dalam kalendar masyarakat Cina, tahun 2012 adalah merupakan tahun Naga. Lambang yang dipercayai gagah, kuat dan kental. Semoga semua ahli -ahli Puteri UMNO terus tabah menghadapi hari mendatang.


Bagi Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras, tiada azam yang lebih manis melainkan berjuang dan terus berjuang bagi memastikan Tahun Naga 2012 yang juga merupakan tahun di mana PRU13 akan diadakan, menjadi titik tolak kemenangan cemerlang Barisan Nasional dan UMNO khususnya.


Selamat Tahun Baru 2012.

www.pemuda-enggang.org

www.pemuda-enggang.org


Biadap! Lima Kepala Babi Di Pintu Masjid Johor

Posted: 31 Dec 2011 05:44 AM PST

Kalau nak sabotaj negeri Johor sekali pun agak-agak la… Siapa yang buat kerja ni, memang bangsat betul? Islam adalah agama rasmi negara kita so… jangan nak mainkan hal ini untuk kepentingan politik! Harap polis berjaya menangkap manusia biadap tersebut. Lima … Continue reading

Pengikut