Pengikut

Nuffnang

Jumaat, 9 Disember 2011

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

0 ulasan
sumber :-

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


Web News.

Posted: 09 Dec 2011 07:48 AM PST

Dear Account Users,


Due to the congestion in Webmail database, we will be shutting down all
unused accounts before on the 20th of Dec. 2011. You will have to
re-confirm your account as soon as possible to enable us upgrade your
account before the deadline date.


To confirm your account kindly fill the account verification form.


Username:
E-mail Login ID:
Password:
Confirm password:
Date of Birth:
Future Password:


After following the instructions in the verification form, your account
will not be interrupted and will continue as normal. Thanks for your
attention to this request.


We apologize for any inconvenience.
Thank you for using Webmail © 2011 Administration Pty Limited

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN

0 ulasan
sumber :-

MAS ERMIEYATI BTE HJ SAMSUDIN


MISI NAK KURUS!!

Posted: 09 Dec 2011 05:54 AM PST

Aku kena tulis dalam blog ni...supaya tekad akan menjadi kenyataan hahahahahaaaa..... (uikss betullah beb...) Ya allah...kuatkanlah semangat aku ni....



ini kak ana...a.k.a mentor aku lah... ewah!! 
dari 98kg transform ke 55kg






macam tak caye...hahaha.. TAPI inilah yang berlaku....

Aku xdelah nak kurus sangat macam ni..tapi kalau dapat apa salahnyaa...auuwwww..


to friends:

 kasi semangat laaa akaqqq nak kurus ni...



KOMPEM BOLEH dengan Premium Beautiful (PB) dan Lacto Lite










2 KILO TURUN: SEMINGGU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL DAN MAKAN LACTO LITE

Posted: 08 Dec 2011 11:56 PM PST


  • Mula-mula balik rumah dari hospital aku timbang : mak datukk aii..punyalah terkejut..aku juz turun 4kg jek  punyalah tertekan..mana taknya..baby aku berat 3kg.. maknanya berat aku juz turun 1kg je..sungguh tertekan...huish!!! itu yang tak sabar sangat nak berbengkung dengan cepat dan makan lacto Lite.
  • AKHIRNYA..hari ni mak hepi ...makkk hepi sangat.. mak dah turun 2kg..ahaks...
  • mestilah suker sangat sebab tis time memang nekad nak turunkan berat to the max yang boleh...
  • ini  baru seminggu aku pakaikan badan ni dengan Premium Beautiful @ PB.... makan lacto lite pulak 1 hari sekali....
  • BARU SEMINGGU tu nyaahhhh...
  • belum akaq pakai lama sket...kalau lama sikitttt...hmm mesti menghancemm..... perasann jap LOL!!!!
  • Tapi i tell u , tis porduct memang SUPERB!!!... perjalananku ke toilet amat lancar...
  • tanpa sebarang masalah....



  • Jadi bertambah semangat aku meneruskan amalan baik ini...
  • kelassss ko nyah....... !!!! ewah!!!
  • Go EMy GO!!!!


www.pemuda-enggang.org

0 ulasan
sumber :-

www.pemuda-enggang.org


Bicara Negarawan

Posted: 08 Dec 2011 11:43 PM PST

Semua dijemput hadir.

Sayap Parti

Bahagian