Ahad, 23 Oktober 2011

www.pemuda-enggang.org

www.pemuda-enggang.org


Sekitar Program Kem Kesihatan Anjuran Puteri UMNO Ampang dan UMNO Jalan Enggang

Posted: 23 Oct 2011 09:40 AM PDT

Alhamdulillah program berjaa diadakan pada 16 Oktober 2011 tempohari. Lebih dari 100 org penduduk tempat telah berjaya menjalani pemeriksaan kesihatan percuma.  Booth-booth pameran dari pihak AADK dan Kemas juga diadakan semasa program ini. Terima Kasih buat semua yang hadir dan … Continue reading

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


PERSIDANGAN TAHUNAN UMNO CAWANGAN

Posted: 03 Apr 2011 04:16 AM PDTSyukur alhamdulillah,Persidangan Tahunan UMNO Cawangan Telok Datok telah selamat dilangsungkan dengan jayanya pada 2/APRIL/2011.Kehadiran ahli-ahli UMNO Cawangan Telok Datok semakin bertambah.Perasmian telah disempurnakan oleh Ybhg Dato' Hj Sulaiman bin Karli,Ketua UMNO Bahagian Kuala Langat.Dalam ucapannya,beliau menyeru ahli-ahli agar bekerja dengan lebih kuat lagi serta memberikan khidmat yang terbaik kepada masyarakat setempat.
Anugerah pelajar-pelajar cemerlang turut disampaikan.TAHNIAH kepada yang berjaya.

  

Khairy Jamaluddin

Khairy Jamaluddin


Time to consider a new social contract

Posted: 21 Oct 2011 05:00 PM PDT

In my last column, I wrote about the parallel lives that some Malaysians lead. Just to recap, this is a situation where the absence of a unitary, single education system is the basis for many young Malaysians leading lives that are divorced from others from different ethnic backgrounds.

Pengikut