Pengikut

Nuffnang

Khamis, 8 September 2011

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

0 ulasan
sumber :-

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


ALFATIHAH KEPADA IBU TIMBALAN KETUA UMNO BAHAGIAN CHERAS

Posted: 07 Sep 2011 07:35 PM PDT

AL FATIHAH

Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras ingin menyampaikan ucapan takziah kepada Yang Berbahagia Datuk Mahadi Abdul Shukor, Timbalan Ketua UMNO Bahagian Cheras diatas pemergian ibu tercinta ke rahmatullah awal pagi tadi.

Jenazah Allahyarhamah dijangka dibawa dari Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) ke Masjid Al-Ansar, Taman Keramat sekitar jam 10.30 pagi. Jenazah akan dikebumikan selepas solat zohor hari ini. Turut hadir mengiringi jenazah Allahyarhamah ketika di bawa ke Masjid Al - Ansar adalah Datuk Wira Syed Ali AlHabshee - Ketua UMNO Bahagian Cheras, Datuk Mohd Nasir - Naib Ketua UMNO Bahagian Cheras, Tuan Haji Syed Mehdhar - Ketua Pemuda UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif - Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras dan Setiausaha Bahagian UMNO Bahagian Cheras merangkap Naib Ketua Wanita UMNO Bahagian Cheras - Hajjah Zurainah Musa.

Semoga roh Allahyarhamah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. AL-Fatihah. Amin...

www.pemuda-enggang.org

0 ulasan
sumber :-

www.pemuda-enggang.org


Kenapa saya pilih UMNO – Jamal Abdillah

Posted: 07 Sep 2011 08:00 PM PDT

Kalau sebelum ini sebilangan artis termasuk AC Mizal menyertai UMNO,Rabu penyanyi terkenal Jamal Abdillah juga memilih parti itu sebagai wadah perjuangan politik. Katanya beliau tidak kisah sekiranya selepas ini ada yang menuduh saya mahu mencari publisiti murahan kerana tahu dan … Continue reading

Sayap Parti

Bahagian